Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Doamna T

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Doamna T Share Doamna T


Cafea la nisip și seri cu muzică live

Cu siguranță ați auzit cândva, pe buzele vreunui prieten numele Doamnei T. Poate nu v-ați dat imediat seama despre cine era vorba în poveste, dar apoi v-ați amintit: o știți și voi prea bine pe distinsa Doamnă T, cea care servește oaspeților băuturi răcoritoare, citronade sau ceaiuri, nenumărate delicatese românești, în cel mai grațios, natural și familial mod cu putință. Ceainăria situată pe strada Napoca adăpostește un univers aparte, impregnat cu un parfum interbelic fascinant. Decorațiunile, poveștile fermecătoare, muzica suavă, aromata cafea la nisip, și desigur, prezența Doamnei T transformă acest loc într-unul de poveste, mai ales în serile de sâmbătă, când întregul local răsună pe acorduri îmbietoare, la seara cu muzică live!

 

ÎNCEARCĂ @ Doamna T

De la rețetele delicioaselor prăjituri de casă până la povestea clătitelor cu miere, scorțișoară sau mere cu cafea, ceaiurile aromate cu nume pitorești – Nina, Lina, Zița, Roza, citronadă sau lichiorul de casă, și desigur cafeaua la nisip, nu aveți cum să dați greș. Alături de acestea, vă recomandăm să serviți și mici delicatese românești, realizate după rețete simple, cu produse tradiționale!

Napoca 10, în curtea interioară

Tel: 0364 148 647

www.facebook.com/DoamnaT

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.