Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Cobzality lansează albumul de folclor avangardist Paparudă 2.0

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cobzality lansează albumul de folclor avangardist Paparudă 2.0 Share Cobzality lansează albumul de folclor avangardist Paparudă 2.0


În preajma aniversării a trei ani de existență și promovare a folclorului românesc într-un mod avangardist, Cobzality lansează, exclusiv pentru o săptămâna, pe platforma Deezer, albumul „Paparudă 2.0”.

Prin cele 13 piese incluse pe album, Florin, Robert și Bianca își doresc să reactiveze spiritul și identitatea muzicală a poporului român, îmbinând muzica tradițională cu elemente electro și ambientale.

Mai mult, cel care a auzit în avanpremieră câteva dintre piesele incluse pe albumul „Paparudă 2.0” a fost chiar celebrul designer de produs și pasionat de DJing Karim Rashid, Cobzality impresionându-l pe artistul egiptean prin sound-uri și combinații inedite de genuri și stiluri muzicale.

Fondată de doi dintre foștii membri Sistem, Florin Romascu și Robert Magheti, cărora li s-a alăturat ca solist vocal Bianca Purcărea, albumul trupei Cobzality, „Paparudă 2.0”, este caracterizat de cei trei artiști drept un posibil brand muzical de țară.

Ascultă Cobzality – Paparudă 2.0 – pe Deezer

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.