Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

City Party

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Party Share City Party


DJ Krush @ Sala Polivalentă

Artistul japonez ajunge la Cluj prin Boiler Events

DJ Krush, producător de hip-hop și DJ tocmai din Tokyo, este cunoscut pentru producțiile lui instrumentale atmosferice care încorporează elemente auditive din natură și utilizează extensiv sample-uri din genurile soul și jazz.

Deși este considerat unul dintre pionierii hip-hop-ului japonez, s-a stabilit și ca unul dintre cei mai respectați artiști și producători din hip-hop-ul internațional. Beat-urile lui experimentale și sound-urile instrumentale au schimbat fața rapului de când s-a alăturat industriei, într-o vreme în care era dominată de artiși americani. Deși refuză să-și încadreze muzica într-un gen, susținând că o clasare ar limita atât producțiile sale cât și publicul care le consumă, aceasta a fost descrisă ca ambient, trip-hop, o combinație dintre cele două și hip-hop. Cu toate acestea, DJ Krush preferă să se distanțeze ideologic de aceste genuri, păstrând însă un grad înalt de repsect și admirație pentru toate formele și stilurile muzicale cu care este asociat.

Vineri 20 noiembrie

Sala Polivalentă

22.00

 

Theory of Mind – Lansare de album @ The Shelter

Concetățenii de la Theory of Mind au revenit, în sfârșit, pe scena muzicii alternative cu ceva nou, mai exact, cu un album mai romantic ca niciodată. Formația, apreciată de un public larg și lăudată îndelung în publicații precum VICE, își va lansa cel de-al doilea album, Inner Friend, alături de invitații lor speciali, Midas Fall, și de doi clujeni petrecăreți care vor fi responsabili cu afterparty-ul.

Sâmbătă 21 noiembrie

P-ța Unirii 25

21.00

 

FLeCK / ZO / Digital Selekta @ La Gazette

Fleck este un DJ și producător din Atena, membru Kings Hi Fi soundystem și al label-ului Serial Killaz. Stilul lui este versatil, trece de la roots reggae, dub, la jungle, dubstep și drum n bass. Foarte prolific, a colaborat, remixat și produs pentru nume ca Mungo’s Hi Fi, Zion Train, Fitta Warri, Chopstick Dubplate, Roommate, Nanci Correia, Clinton Sly, Demolition Man sau Jonas McCloud.

Vineri 27 noiembrie

Călărașilor 1

23.00

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.