Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Lansare album: DJ Undoo – The Crown of Life

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lansare album: DJ Undoo – The Crown of Life Share Lansare album: DJ Undoo – The Crown of Life


După patru ani de la ultimul album solo, Dj Undoo revine cu materialul ”The Crown of Life”, pe care însuși artistul îl descrie ca fiind caracterizat prin: street smart, wise lyrics & uplifting moods.

Expresia albumului este inspirată din cartea scrisă de KRS-One, ”The Gospel of Hip Hop: The First Instrument”, o carte de bază în cultura Hip Hop, numele fiind prezentat într-un context care are legătură cu perseverența, una dintre caracteristicile albumului.

Optimismul este o altă caracteristică, prezentă din ce în ce mai rar în industria muzicală românească, mai ales în muzica rap, unde o mare parte dintre artiști sunt independenți și se confruntă, mai ales la început, cu multe dificultăți în carieră.

”The Crown of Life” o să le reamintească ascultătorilor de faptul că visul fiecăruia dintre noi contează. În drumul spre succes, fie că ești artist, student, contabil, lucrător în domeniul asigurărilor, cel IT sau poate doctor, trebuie să fii pregătit să înfrunți orice obstacol, să fii optimist și deschis la schimbare.

Despre album:

”The Crown of Life” este variat ca sound și prezintă colaborări cu artiști precum raku, Mr. Levy, Bean MC (Subcarpați), Kent Archie (The Bridge Committee), Smokey, Kioru, Power pe Vinil, Dj Sauce și mulți alții.

Materialul se va lansa pe data de 22 noiembrie printr-un concert susținut la J’ai Bistrot București (Calea Griviței 55), la eveniment Dj Undoo fiind însoțit și de artiștii care apar pe material. Intrarea va fi gratuită și se va face începând cu ora 21:00.

De asemenea, ”The Crown of Life” se va lansa în exclusivitate pe data de 17 noiembrie pe Zonga, cel mai mare serviciu de music streaming românesc, urmând ca de pe 22 noiembrie să poată fi ascultat și pe celelalte servicii muzicale de streaming și site-uri de muzică.

Albumul a fost înregistrat la Daw Studio/Libernote Music. Mixul și masterul au fost realizate de Dj Undoo, iar grafica de Koma.


Tracklist
:

01. Ambition (Intro)

02. T.G.I.M. (Thank God It’s Monday)

03. From East to West (And All Over)

04. Shinning (feat. Kent Archie)

05. Play Hard (feat. Soundboy)

06. Skill Makes You Wealthy (feat. Kent Archie)

07. Original Banger (feat. Kioru)

08. Parade Instruments II (Parada Instrumentelor II) [feat. Power pe Vinil, Slim Rocka, Dj Grigo, Dj Sauce, Dj Sfera, Dj Amy, K Lu, Dj Wicked]

09. Minerva (feat. Olidema)

10. Gone With The Wind (feat. Vapor)

11. Sunt Independent (feat. Bean MC)

12. Bucură-te (feat. raku)

13. Madam (feat. Mr Levy)

14. Sărbătoare (feat. Smokey)

15. Never Give Up (feat. Flowrea & Soundboy)

16. Sunt Fericit (feat. KREM)

17. Bonus Track: Dj Antenna & Dj Undoo (feat. Kent Archie) – Play it louder   

 

Despre Dj Undoo:

Dj Undoo, pe numele său real Alexandru Damian Mihăilă, a înființat în anul 2000 trupa Intervenții Lirice, urmând ca doi ani mai târziu să fondeze alături de câțiva prieteni label-ul independent Avangard Miuzic. Devine apoi asociat Hades Records, înființează prima trupă de DJ din România, Turnable Science, iar în 2012 fondează label-ul independent Libernote Music, sub numele căruia activează în prezent.

Primul material solo semnat Dj Undoo a apărut în anul 2003, numit ”Lichidare De Stoc”, iar în 2011 artistul a revenit în atenția publicului cu ce-l de-al doilea, numit ”Ain’t Fast Food Music”, lansat sub egida Hades Records, unde a și fost o bună perioadă de timp. 

De-a lungul carierei a colaborat cu nenumărați artiști, printre care și Guess Who, Grasu XXL, Spike, Deceneu, Bitza, Subcarpați, raku, Silent Strike, Criss Blaziny, Subsemnatu’, Nimeni Altu’, C.T.C., Gojira, Veritasaga și Vița de Vie.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.