Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

5 locuri din Piatra Neamț de unde poți comanda mâncare la birou

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 locuri din Piatra Neamț de unde poți comanda mâncare la birou Share 5 locuri din Piatra Neamț de unde poți comanda mâncare la birou


Dacă lucrezi într-un birou unde nimeni nu are timp de ieșit în pauza de prânz, sigur ai comandat mâncare online și sigur ți-ar prinde bine și această listă. Și pentru că nici noi nu suntem departe de acest scenariu, am apelat la câteva locuri care să ne aducă prânzul cald, bun și ieftin.

1. Crepes d’Art  – I-am încercat de câteva ori și de fiecare dată ne-au surprins plăcut. Comanda vine relativ repede dacă o faci din timp iar mâncarea ajunge tot timpul caldă și…bună. Excelează la clătite sărate,  clătite dulci și cel mai bun Fajitas con pollo sau altfel spus Fajitas cu pui.

2. Artist Lounge – La Artist Lounge se mănâncă cele mai bune ciorbe din oraș. Toate sunt atât de pline de bunătăți, iar pâinea servită alături de ele e mereu proaspătă, mereu de casă, caldă. Recomandăm o ciorbă de văcuță sau o ciorbă de cocoș de țară cu tăiței de casă……, neapărat cu de toate, adică cu pâine, smântănă și ardei. 

3. Restaurant Diesel – Există de când lumea, are același meniu de când lumea, iar localnicii cunoscători în ale mâncării tradiționale îl preferă în locul oricărui alt restaurant. Noi vă recomandăm să încercați: pui cu gorgonzola, mușchi de vită pe grătar, tochitură moldovenească, saramură de crap și lista continuă….

4. Aroma Autoservire – Pe noi AROMA ne-a convins rapid. Au meniuri multe, variate cu pui, legume, vita, pârjoluțe, sărmăluțe, toate felurile de carne plus mâncare de post, salate și deserturi delicioase. Un alt lucru important, tot ce se găsește pe site-ul http://www.aroma-autoservire.ro/ este și foarte ieftin. Noi zicem că merită o șansă mai ales că ai de unde alege. 

5. Șehrazat Restaurant Turcesc – Ei bine, la restaurant Sehrazat puteți descoperi mâncarea turcească adevărată. Localul nu este un fast food tipic, ci un loc în care puteți explora mai multe sortimente de mâncare turcească: de la kebab la humus și de la baclava la rahat turcesc. Specialitățile de shaorma sunt abundente și sunt preparate după rețete turcești transmise din tată în fiu.

 

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută