Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Strogman Champions League la Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Strogman Champions League la Sibiu Share Strogman Champions League la Sibiu


Canalul Eurosport a difuzat în luna octombrie rezumatul ediţiei din România a concursului Strogman Champions League, ce a avut loc în zilele de 19-20 septembrie, în Piaţa Mare din Sibiu. Emisiunea de aproximativ 60 de minute a fost apoi preluată de posturi de televiziune specializate din 92 de țări din întreaga lume. Audiența estimată la acest spectacol, care a adus în Piața Mare din Sibiu 12 dintre cei mai puternici oameni din lume, este de aproximativ 232 de milioane de telespectatori.

Competiția organizată de Asociaţia Clubul Sportiv „Eco Sport Team” rămâne, astfel, în topul evenimentelor sportive organizate la Sibiu și finanțate de Consiliul Local, care oferă expunere internațională orașului, alături de Red Bull Romaniacs și Raliul Sibiului.

COMPETIȚIE ACERBĂ

La finalul celor şapte probe de concurs, desfăşurate de-a lungul a două zile, câștigătorul etapei din România a SCL a fost desemnat letonianul Dainis Zageris, care a înregistrat acelaşi număr de puncte cu polonezul Krszystof Radzikowski.

ȘAPTE PROBE

Atleţii au avut de trecut la Sibiu şapte probe de forță, îndemânare și rezistență, la finalul cărora au acumulat puncte importante în lupta pentru titlul de cel mai puternic om al planetei. Campionul absolt va fi desemnat în Kuala Lumpur.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.