Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Liceenii încurajați să citească prin concursul ” NE ȚINEM DE CARTE”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Liceenii încurajați să citească prin concursul ” NE ȚINEM DE CARTE” Share Liceenii încurajați să citească prin concursul ” NE ȚINEM DE CARTE”


Concursul NE ȚINEM DE CARTE, care se adresează liceelor din Sibiu, continua până în 30 noiembrie 2015.

”Prin ”NE ȚINEM DE CARTE” vrem să încurajăm accesul la carte și să mediem, cu adevărat, întâlnirea dintre tineri și ceea ce poate părea un obicei desuet și lipsit de finalitate. Se uită însă că dincolo de bucuria simplă sau de plăcerea ce poate surveni în timp, lectura informează și formează. Cultura generală, modul în care gândim, imaginația, gusturile sunt, toate, modelate și de lecturile pe care le avem. Într-o prima fază, ne dorim să-i aducem pe tineri într-un spațiu care să le ofere alternativa lecturii și posibilitatea de a lua parte la diferite evenimente culturale prin oferirea reducerilor la cumpărarea cărțilo”, spun organizatorii.

Regulament

Pentru fiecare elev care cumpără o carte din librăria Habitus, liceul de care aparține primește 1 punct. Liceul care la sfârșitul campaniei adună cele mai multe puncte va primi pentru bibliotecă MARELE PREMIU constând în 50 de titluri.

Punctul comun: lectura!

”Fiind un concurs, apelăm și la spiritul de competiție și la ceea ce poate întări sentimentul de apartenență la un grup specific, un grup solidar în care fiecare poate contribui și fiecare poate avea un cuvânt de spus”, declară reprezentanții librăriei.

Dorina Nițu

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.