Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Concert de muzică gospel la inaugurarea Târgului de Crăciun din Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert de muzică gospel la inaugurarea Târgului de Crăciun din Sibiu Share Concert de muzică gospel la inaugurarea Târgului de Crăciun din Sibiu


În 20 noiembrie va avea loc inaugurarea celei de-a IX-a ediții a Târgului de Crăciun din Sibiu, printr-un concert de muzică gospel în Piața Mare.

Sibiu Gospel Moods este un proiect creat special pentru inaugurarea Târgului de Crăciun și implică participarea a peste 20 de artiști.

Ingrid Arthur, o artistă desăvârșită, fostă membră a formației The Weather Girls, formație devenită celebră cu hitul „It’s Raining Man”, va concerta alături de Brad Vee Johnson. Nico, reprezentanta României la Eurovision 2008, se va alătura acestei combinații. Director muzical al proiectului este compozitorul și interpretul Andrei Tudor, care va cânta în acest concert alături de Soul Armada Band din Budapesta și B&B Gospel Singers, un cor format din artiști din România, Ungaria și Germania.

Expozanți numeroși

La ediția 2015 vor fi prezenți 70 de expozanți veniți din 22 județe din țară și chiar și din străinătate.. Printre expozanții noi ai acestei ediții sunt “Castelul Brutarilor”, care va prepara dinnede tradiționale germane, un produs copt proaspăt, la fața locului.

Atelierul lui Moș Crăciun

Grupe de copii se pot înscrie deja online la Atelierul lui Moș Crăciun. Timp de patru săptămâni, cei mici sunt așteptați să participe la atelierul de brutărie, la cel de biscuiți, la cel de Pixel Art și la cel de lumânări.

Dorina Nițu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută