Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Zodiile și sezonul răcelilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zodiile și sezonul răcelilor Share Zodiile și sezonul răcelilor


Da, este acea perioadă din an în care fiecare dintre zodii își umple buzunarele cu șervețele și ceștile cu ceai sunt nelipsite din dieta zilnică.

Berbec

În general, cea de-a doua jumătate a lui noiembrie stimulează colaborările Berbecilor și munca în echipă, dar și concurența și rivalitatea. Totuși, dacă te gândești să faci un concurs de batiste folosite sau de lămâi stoarse, să știi că toată lumea iese învingătoare! Mai bine nu te stresa!

Taur

Ești de neoprit. Ai multă energie, mereu faci câte ceva, ești eficient și poți face într-o săptămână cât fac alții într-o lună. Adică, dacă nu-ți ridici fularul ăla mai pe nas, poți să răcești, să te vindeci și să răcești din nou. Totul într-o săptămână. Thumbs up, Taurus!

Gemeni

Pe tot parcursul lunii noiembrie te descurci admirabil în chestiuni care au legătura cu munca intelectuală, informația, comunicarea sau călătoriile. Ai idei excelente și îți place să încerci lucruri noi. Ce-ar fi să încerci un ceai de codița șoricelului? Sau un Propolis C?

Rac

În a doua jumătate a lunii noiembrie, este nevoie sa faci un efort suplimentar pentru a-ți pune ordine în treburi și pentru a-ți urmări cu tenacitate obiectivele. Ce-i drept, nici nasul care nu se mai oprește din curs nu-ți este un mare aliat, să nu mai vorbim de tusea asta sâcâitoare.

Leu

Noiembrie 2015 dă un impuls sporit preocupărilor intelectuale ale Leilor, comunicării și informării. Este o lună a mobilității, punctată de multe deplasări și întrevederi, așa că noi te sfătuim să iei cu tine niște pliculețe de Coldrex. Nu se știe niciodată ce se poate prinde de tine, în călătoriile tale.

Fecioară

Luna noiembrie este foarte dinamică, mai ales la nivel financiar. În această perioadă, Fecioarele prezintă un real interes pentru afaceri, sporirea câștigurilor, tranzacții diverse sau investiții. Totuși, noi te sfătuim să-ți investești banii cu precauție și să mai lași o rezervă și pentru o pereche de mănuși groase.

Balanță

Interesele materiale ale Balanțelor sunt mult accentuate acum, deci este de așteptat să încerci să-ți sporești câștigurile sau să ai initiațive legate de achiziții, investiții sau împrumuturi. Răceala nu pare să te afecteze, este ca și cum nici n-ar exista în jurul tău. Bravo ție, Balanță!

Scorpion

Ești foarte motivat, atragi oportunitățile și ai capacitatea de a-i mobiliza și pe ceilalți în îndeplinirea obiectivelor. Mai mult de atât, când toți din jurul tău sunt răpuși de răceală, tu încă mai ești în picioare, pregătit să-i întâmpine cu ceaiuri calde și supe de pui. Ne bazăm pe tine!

Săgetător

Te bucuri de oportunități, sprijin și protectie pentru punerea în practică a proiectelor. Este rost de succes, împliniri și bani, dar, ca să poti profita de noroc, trebuie să pui serios umărul la treabă. De asemenea, trebuie să te ferești din calea răcelii. Nu ți-ai dori să stai în pat tocmai acum, nu?

Capricorn

Esti stăpân pe situație și reușești să combini magistral diplomația cu combativitatea, pentru a atinge succesul. De asemenea, mai știi să combini magistral ceaiul de tei cu lămâia și mierea de albine, ocazional și cu o linguriță de sirop de cătină, în același scop, de a atinge succesul.

Vărsător

Cei din jur văd în tine o persoană inteligentă, cu opinii ce merită ascultate. Banii vin din plin, ca urmare a reușitei și a bunelor colaborări, dar nu este exclus un blocaj în partea a doua a lunii. Dar nu-i nimic; o cană mare cu lapte cald poate debloca orice blocaj, din orice domeniu ar fi el.

Pești

Pe tot parcursul lunii noiembrie, poți căștiga bani frumoși din colaborări, ai mână bună la atragerea de fonduri, este posibil să primești o sponsorizare sau un cadou consistent, ori să faci o achiziție mai deosebită. Cu o viață așa de frumoasă, nici nu-i de mirare că răceala nu se prinde de tine.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută