Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

10 motive să lucrezi pentru branduri de lux în mall-urile din Europa

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 10 motive să lucrezi pentru branduri de lux în mall-urile din Europa Share 10 motive să lucrezi pentru branduri de lux în mall-urile din Europa


Passing Through Jobs, agenție internațională de recrutare resurse umane caută tineri ambițioși care își doresc joburi în străinătate, cu salarii competitive, în unele dintre cele mai mari și luxoase shopping mall-uri din Europa.

Companii de cosmetice și de îngrijire personală caută reprezentanți de vânzări, brand ambassadors, advisor pentru produse cosmetice și consultant de vânzări.

1. Salariile oferite variază între 1,500 și 2,500 de dolari, la acestea adăugându-se comisioane și bonusuri speciale.

2. Passing Through Jobs îți găsește cazarea potrivită și ACOPERĂ costurile primelor 2 săptămâni de cazare. 

3. Unele dintre branduri se oferă să plătească biletul de avion, apartamentele sunt mobilate modern și echipate cu tot ce îți trebuie. 

4. Brandurile ce oferă joburi în străinătate, în orașe precum Paris, Londra, Frankfurt, Stuttgart, Amsterdam, Berlin, Milano și multe altele, sunt branduri de lux cu o abordare de retail diferită de alte branduri asemănătoare. 

5. Agenția ÎȚI OFERĂ posibilitatea de a veni cu persoana dragă sau cu prietenii. Aplicați împreună și împărtășiți experiența care vă va duce la cariere strălucitoare. 

6. După 6 săptămâni la locul de muncă ți se va elibera CERTIFICAT recunoscut internațional în marketing și vânzări, susținut de către Guvernul Angliei – Certificatul ISMM.

7. Vei fi recunoscut la nivel internațional, experimentat și pregătit să urmeazi o carieră strălucitoare în domeniul vânzărilor.

8. Salariul mediu al unui angajat experimentat și profesionist este de € 2,500 – € 3,000+ pe luna, iar de la unele companii poți primi și mai multe beneficii precum asigurare socială, de pensii etc.

9. Vei primi training pentru produsele de bază la început.

10. Toate camerele sunt complet mobilate: bucătărie, baie, living, dormitoare. Bucătăria are tacâmuri, oale, tigăi, furculițe, cuțite, frigider, cuptor.  Toate locațiile au conexiune Wifi pentru ca tu să poți comunica mereu cu cei dragi. 

APLICĂ ACUM: recruit@passingthroughjobs.com sau sună/sms la 0752 326 535

Site: www.joburi-in-strainatate.com

Fb: www.facebook.com/PassingThroughjobs

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.