Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Unde mâncăm Fish & Chips

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Unde mâncăm Fish & Chips Share Unde mâncăm Fish & Chips


Orice Marty 

Dintre toate preparatele naționale ale țărilor din care ne inspirăm culinar, fish and chips e cel care a prins cel mai puțin la publicul clujean. De ce? Habar n-avem, noi suntem fani înrăiți. Credem că fish and chips e un preparat care ar trebui să fie constant și bine reprezentat în orice dietă, chiar dacă știm că nu e tocmai indicat să măncâm două chestii prăjite în baie de ulei la o masă. Dar să trecem la subiect, adică unde găsim fish and chips. Ei bine, Marty se pricep la gătitul lor, la fel cum se pricep cam la orice. Preparatul le iese mai mult decât decent, cartofii prăjiți sunt crocanți dar pufoși, iar sosul tartar le complimentează pe ambele bine…

www.martyrestaurants.com

 

Irish Music Pub

…dar tot nu se compară cu Irish Music Pub. Oricine le-a trecut pragul și doar a văzut preparatul în trecere știe despre ce vorbim, iar oricine a și comandat fish and chips cunoaște sentimentul înălțător provocat de aparița fafuriei cu un diametru de jumătate de metru, umplută până la refuz cu cel mai prefect aurit pește, acoperit cu cel mai bun aluat cu bere, însoțit de cartofi wedges prăjiți până la perfecție, evident. Sosurile lor nu se lasă mai prejos, preparatul venind atât cu un sos original pe bază de maineză, cât și cu un sos chili sweet cum nu găsiți altundeva. Vă avertizăm, însă, că dacă reușiți să terminați o porție nu o să mai puteți mânca nimic altceva în ziua respectivă.

Horea 5

www.irishmusicpub.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.