Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

„Spectre” în Cartea Recordurilor și în fruntea box office-ului românesc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „Spectre” în Cartea Recordurilor și în fruntea box office-ului românesc Share „Spectre” în Cartea Recordurilor și în fruntea box office-ului românesc


Până acum „Spectre” a făcut impresie bună și nu i-a dezamăgit pe fanii irezistibilului James Bond, chiar dacă în box office nu a atins performanța precedentului film din serie, „Skyfall”.

A intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai amplă explozie dintr-un film! Chris Corbould, coordonatorul efectelor speciale din film, a primit oficial premiul de la Guinness World Records.

La noi în țară Agentul 007 și-a îndeplinit misiunea și a ajuns pe primul loc în box office-ul de weekend. Filmul a avut încasări de 2.052.353 de lei şi 102.893 de spectatori.

Topul românesc al filmelor cu succes la casă este continuat de „Hotel Transilvania 2”, de Genndy Tartakovsky, „Ultimul vânător de vrăjitoare”, de Breck Eisner, cu Vin Diesel, „Marţianul”, regizat de Ridley Scott, cu Matt Damon și „Super Chef”, regizat de John Wells.

Nu uita că acum e mai simplu să afli când și la ce cinematograf rulează filmul pe care nu vrei să-l pierzi! Intră pe http://www.zilesinopti.ro/ și descarcă aplicația pentru mobil!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.