Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

S-a deschis în oraș Warehouse Pub & Grill, un loc al prieteniei și distracției!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii S-a deschis în oraș Warehouse Pub & Grill, un loc al prieteniei și distracției! Share S-a deschis în oraș Warehouse Pub & Grill, un loc al prieteniei și distracției!


Redacția Zile și Nopți a fost în vizită la Warehouse Pub & Grill pentru a afla mai multe amănunte despre noul loc de petrecere a timpului liber din oraș.

Din momentul în care am deschis ușa, ne-am dat seama că Warehouse nu este un Pub obișnuit. Are un stil nou pentru Brașov, atât din punct de vedere arhitectural, cât și în ceea ce privește meniul. Veți descoperi aici o atmosferă primitoare, iar decorurile nu sunt foarte pretențioase. Spațiul combină lemnul cu metalul într-un stil original. Warehouse Pub aduce un nou concept în oraș și tocmai despre asta am discutat cu administratorii locației: Cătălin Antohi și Ionuț Busuioc. 

ZN: Ne bucurăm că avem ocazia să fim primii care află secretele acestui nou loc de distracție din oraș. Dorim să ne cunoaștem mai bine ca să îi putem îndruma pe cititorii noștri spre Warehouse Pub & Grill. În primul rând, cred că toată lumea este curioasă să afle de unde v-a venit această idee de a crea un Pub care seamănă cu un depozit, după cum sugerează și denumirea?

WH: Am vrut să venim cu ceva nou. Ne-am gândit că într-un depozit strângi acele amintiri frumoase din viață pe care nu vrei să le uiți și din când în când vrei să le retrăiești. Chiar am amenajat un loc în Pub, unde vom strânge toate amintirile frumoase de la evenimentele pe care le vom derula pentru clienții noștri. Dacă ducem ideea mai departe, depozitul e și locul de unde cumperi fel de fel de lucruri deosebite. Depozitul ne duce și cu gândul la varietate. Așa veți găsi și în Warehouse Pub gusturi noi și vechi, pe care le veți descoperi, oferte variate, chiar discount-uri pentru grupuri mari de prieteni și evenimente diverse.

ZN: De ce ați ales să deschideți un Pub?

WH: Cred că acesta este trendul acum. Lumea își dorește să se simtă bine, să nu fie constrânsă, să vină cu prietenii. Dorim să transformăm acest loc în „depozitul prieteniilor”. Cine intră în Warehouse Pub devine prietenul nostru. Ne dorim ca odată ce ne-au trecut pragul, oaspeții noștri să rămână cu impresia că au fost la un Pub plăcut, cald, primitor…

ZN: Ce vom regăsi aici pe partea de bucătărie? Cu ce preparate vă atrageți clienții?

WH: Pe partea de meniu încercăm să venim cu ceva nou și să îl asociem cu specificul Warehouse. Am încercat să păstrăm în meniu o listă scurtă, dar diversificată de produse. Încercăm să îi surprindem pe clienții noștri. Ne propunem să actualizăm meniul și în funcție de cerințele acestora. Îi sfătuim să vină cu sugestii legate de meniu. Dorim să aducem preparate noi, inedite, pe care nu le-au mai gustat până acum. Avem încredere în bucătarul nostru profesionist.

ZN: Chiar am văzut în meniu o supă cremă picantă de pește care mi-a atras atenția și chiar scoici. Sunt preparate pe care de obicei le regăsești în restaurantele cu specific pescăresc.

WH: Da. Cum spuneam, încercăm să fim cât mai variați, fără a-i bulversa pe clienți cu un meniu prea încărcat. Chiar și pe partea de bar meniul este foarte diversificat, va fi actualizat și în funcție de sezon. Îi așteptăm pe brașoveni la o bere bună, la un Cidru, o ciocolată caldă interesantă sau poate la un cocktail colorat.

ZN: Ce muzică vom asculta când vom veni în Warehouse Pub?

WH: Muzică bună în general, dar vom organiza și seri tematice. Vom avea seri de jazz, poate chiar concerte de muzică simfonică. Important este ce își doresc și clienții noștri, pentru că vrem să organizăm evenimentele pentru și împreună cu ei. Ne dorim ca pe viitor să putem spune că Warehouse e o adevărată comunitate și poate în viitor vom reuși să organizăm evenimente în cerc închis, doar pentru prietenii noștri fideli.

ZN: Cum credeți că vor ajunge oamenii să vă calce pragul? Sunteți la început de drum.

WH: Ideal ar fi ca Pub-ul să fie recomandat de la o persoană la alta. Ni s-a întâmplat deja ca o persoană să vină singură și apoi să se întoarcă împreună cu alți prieteni, ceea ce ne-a făcut să credem că s-a simțit bine la noi. Ideal ar fi ca oamenii care vin aici să se cunoască și să nu se simtă constrânși de ceilalți. Ne dorim ca la un moment dat clienții noștri să ajungă să se distreze împreună și să devină o adevărată familie. Atmosfera din acest pub va fi ca într-unul englezesc autentic.

ZN: Cum credeți că îi veți fideliza pe cei care vor veni prima oară în acest loc?

WH: Ne dorim să trezim interesul clienților noștri, să ajungă să se întrebe: azi cu ce preparat ne vor uimi cei de la Warehouse? Oare ce eveniment vor organiza săptămâna aceasta? Vom fi plini de surprize.

ZN: Cu ce vine nou Warehouse Pub pe piața brașoveană?

WH: Încercăm să aducem și în Pub conceptul de discount. Așa le oferim posibilitatea clienților ca într-o anumită zi să încerce un anumit preparat pe care, în altă ocazie, nu l-au servit pentru că poate era prea scump. Atmosfera primitoare, ofertele speciale și noutățile ne vor defini. Una din ofertele noastre este adresată grupurilor de prieteni. Dacă îți scoți prietenii în oraș, ai discount mai mare la consumația din Warehouse. Cel mai mare discount, de 25%, este pentru grupurile de șase sau mai multe persoane, care aleg să se distreze în weekend-urile din luna noiembrie la noi.

ZN: Să înțelegem că susțineți legarea de noi prietenii?

WH: Sigur. Dacă vin două persoane în pub și se alătură unui alt grup de 2, 3 persoane, noi le promitem că împreună se vor distra mai bine și vor mânca și mai ieftin.

ZN: Plătești mai puțin și îți faci și noi relații, nu? Foarte interesant.

WH: Susținem ideea de comunitate. Îi invităm la noi pe oamenii inteligenți, activi în societate, care știu ce vor: să se distreze cu prietenii!

ZN: Ce fel de clienți vă doriți?

WH: Îi așteptăm la noi pe cei care îndrăznesc să încerce ceva nou, care vor să iasă din tipare și care nu se sfiasc să își facă și alți prieteni. Putem organiza și evenimente private în viitorul apropiat pentru comunitatea noastră de prieteni.

ZN: Ce fel de evenimente aveți de gând să organizați, în afară de cele muzicale?

WH: Vrem să organizăm evenimente cu tematică sportivă, dar care nu se bazează neapărat pe fotbal. Noi îi chemăm pe brașoveni la un meci de rugby, la unul de tenis. Avem un proiector de foarte bună calitate așa că vom sta împreună la o bere, privind un eveniment sportiv interesant.

ZN: Oamenii se pot strânge aici să o vadă pe Simona Halep.

WH: Dacă se creează această comunitate de care vorbeam, atunci oamenii ne-ar putea sugera chiar ei ce sport doresc să vadă. Suntem deschiși la orice inițiativă care ar aduce valoare serilor pe care le petrecem împreună în aceast loc.

ZN: De ce îi sfătuiți pe brașoveni să vină la Werehouse Pub?

WH: Îi așteptăm la noi să își facă noi prieteni, să vină măcar o dată, din curiozitate, să vadă că există în oraș și altceva.

ZN: Dacă ar fi să descrieți Warehouse Pub & Grill în doar câteva cuvinte, care ar fi acestea?

WH: Prietenie, atmosferă, bun gust, noutate și elementul surprizei. E greu de definit în câteva cuvinte un întreg concept. Oamenii trebuie să vină aici să se simtă bine, fără să îi judece pe cei din jur, ci din contră, să se împrietenească, fie chiar și pentru o seară. Așa poate mai lăsăm butonatul telefoanelor și reușim să trăim momentul.

Warehouse Pub & Grill e mai mult decât un Pub, e un loc în care se adună prietenii.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.