Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

City Party

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Party Share City Party


Synkro / Adda Kaleh @ Sala Polivalentă

Doi artiști vizionari vor ajunge vineri la Cluj

Joe McBride din Manchester, cunoscut drept Synkro, trasează un peisaj muzical emoțional și intelectual, completându-l mai apoi cu influențe dintr-un spectru cultural al muzicii bass și electronică. Cu lansări la Exit Records, Brownswood, Styrax, Auxiliary & Med School și mixuri pentru Model 500, Snow Patrol, Lowb și mulți alții, Synkro și-a stabilit recent “casa” la label-ul “Apollo”. Cu susțineri și aprecieri venite din partea unor artiști renumiți precum Chris Coco, Giles Peterson, Mary Anne Hobbs, Prefuse 73 sau dBridge, Synkro și-a asigurat o evoluție remarcabilă pe scena UK bass și la pupitrele evenimentelor internaționale.

Aranjamentele subtile prezente în muzica produsă de Adda Kaleh sunt situate undeva în lumea vastă și visătoare a indie pop-ului matur și a electronicii. Deja un performance artist de succes, Alexandra Pirici vede muzica făcută sub pseudonimul Adda Kaleh ca o extensie a artei sale, ceea ce nu înseamnă, însă, că nu o ia foarte în serios.

Vineri 13 noiembrie

Sala Polivalentă

22.00

 

Anotimpuri prezintă Brumar @ The Shelter

În această lună, bruma își ia treaba în serios, iar toamna este pe punctul de a pleca, frigul instalându-se încet, încet. Numele de noiembrie vine din latinescul novo – nouă, pentru că e a noua lună din an, conform calendarului roman. Ghizi muzicali ai serii vor fi Karpov not Kasparov, cu un show live, Charlie Boy The Rabbit King și Highroller.

Vineri 13 noiembrie

P-ța Unirii 25

22.00 

 

Cezar / Kozo / Dubtil @ Sala Polivalentă

Cezar este unul dintre deschizătorii de drumuri ai noului val, o figură importantă a scenei underground din România. Când vine vorba de Kozo, seturile sale sunt o călătorie seducătoare în scena clubbing actuală (fie că vorbim de techno sau house, funk sau minimal), iar Dubtil preferă să lase muzica să vorbească în locul lui.

Vineri 13 noiembrie

Sala Polivalentă

23.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută