Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Black Friday 2015| Pregătește-te de reduceri!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Black Friday 2015| Pregătește-te de reduceri! Share Black Friday 2015| Pregătește-te de reduceri!


Români pregătiți-vă de o nouă campanie cu reduceri de Black Friday mai ceva ca în America! La noi vor fi două vineri negre, pe 20 și 27 noiembrie, plus weekend-urile ce le urmează! Deja marile magazine au început să anunțe evenimentul pentru ca tot cumpărătorul să fie pregătit cu portofelul sau contul bancar plin, după caz.

Și de data aceasta cele mai mari reduceri vor fi la produsele din categoria electricasnice și IT, dar nici alți retaileri nu se lasă mai prejos. Așa că, fetelor, vor fi reduceri la haine, și în magazine, și online! Băieți, poate vă luați o mașină nouă de Black Friday. Ideea e că trebuie să fiți cu ochii pe site-uri sau să ajungeți primii la magazine în zilele cu pricina, dacă vreți să vă luați lucruri la reducere. Stocurile vor fi limitate, site-urile vor pica inevitabil, cât ai spune „vinerea neagră”.

Noi vă propunem totuși o listă de cumpărături dacă nu vreți ca mirajul reducerilor de neratat să vă lase contul gol. Și nici nu va fi tragedie dacă la întrebarea clasică: „Ce ți-ai luat de Black Friday?” răspunsul va fi: „Nimic”.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.