Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Supă vs ciorbă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Supă vs ciorbă Share Supă vs ciorbă


SOUPER

A venit toamna, iar asta înseamnă că a venit vremea perfectă pentru supe și ciorbe. Fierbinți, cremă sau nu, pline de legume și/sau carne, supele și ciorbele sunt salvatoarele noastre în sezonul rece. SoupeR este locația musai în oraș când vine vorba de un prânz consistent mâncat în grabă. Au transformat un preparat pe care obișnuim să-l mâncăm doar la un restaurant, la o masă, într-o afacere to go de succes. Excelează la supe creme, așa că data viitoare când sunteți prin centru și aveți chef de-o supă aburindă mâncată pe o băncuță în Unirii sau în parc (ciudat, dar surprinzător de plăcut), apelați la ei!

Eroilor 3

Tel: 0754 760 635

www.facebook.com/s0uper

 

FAIR PLAY

Fair Play este o instituție. Există de când lumea, are același meniu de când lumea, iar localnicii cunoscători în ale mâncării tradiționale îl preferă în locul oricărui alt restaurant. De ce? Pentru că la Fair Play se mănâncă cele mai bune ciorbe din oraș. Serios. Toate sunt atât de pline de bunătăți încât aproape dau pe-afară, iar pâinea servită alături de ele e mereu proaspătă, mereu de casă, uneori chiar caldă. Recomandăm o ciorbă de burtă sau o ciorbă de fasole cu ciolan, neapărat cu de toate, adică cu pâine, smântănă și ardei/ceapă. Recomandăm și să nu comandați sub nici o formă felul doi, n-o să fie loc de el.

 

P-ța 14 Iulie 22

Tel: 0264 309 516

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută