Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Studio 26

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Studio 26 Share Studio 26


Majoritatea clujenilor “adoptați” au ajuns aici prin facultate. Iar pentru orice student, primul contact cu orașul este pe Piezișă. Strada scurtă și zgomotoasă e de-a dreptul un personaj, care ne-a făcut multora dintre noi cunoștință cu orașul vibrant pe care-l iubim. Însă post-studenție, ne întoarcem pe Piezișă doar pentru locații unice, timeless, care simțim că ni se potrivesc și după ce am terminat cu viața zbuciumată, treacă-meargă, de student. Studio 26 e, cu sigurnață, unul dintre ele.

Structurat în patru părți distincte, la Studio 26 puteți experimenta cu mai multe tipuri de locații. La parter veți da peste un decor specific unui pub, mansarda-lounge vă invită să vă relaxați, iar cele două terase vă așteaptă la o bere sau o cafea în aer liber, cea de la etaj oferind unele dintre cele mai senzaționale apusuri din zonă. Evident, meniul este pe măsura locației: fie că vă doriți cafele delicioase la orele dimineții, cocktail-uri excelente făcute doar cu băuturi premium sau chiar și panino-uri proaspete în caz că vi se face foame, nu  aveți cum să dați greș cu comanda.

Deja faimosul playlist Studio 26 a fost creat special pentru identitatea inedită și non-comercială a barului, cu o selecție de la indie pop până la rock alternativ autohton, presărat cu ritmuri indie-electro în week-end-uri pentru a crea atmosfera perfectă fie că vine vorba de relaxare sau distracție. Nu e un secret nici că echipa e amatoare de muzică live și că ne-au încântat cu niște concerte extraordinar de faine, cu invitați precum Lights Out, Grimus sau Satellites.

Așadar, dacă vă doriți să ieșiți într-un loc nonconformist cu drink-uri excelente și muzică de calitate, treceți pe la Studio 26!

 

Piezișă 26

Tel: 0743 788 346

www.facebook.com/Studio26Piezisa

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.