Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

SoNoRo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SoNoRo Share SoNoRo


“În cei zece ani de existență ai Festivalului SoNoRo am visat și imaginat, am interpretat și împărțit cu dumneavoastră multe lucruri, idei sau imbolduri, artistice, personale, intense și ieșite din comun.

Am crezut fără doar și poate în fiecare dintre acestea și am întâmpinat obstacole doar atunci când ne-am îndepărtat de la acest drum. Rezultatul înseamnă o decadă de muzică bună, alături de prieteni vechi și noi. Mulți dintre aceștia se vor întoarce în luna noiembrie pentru a sărbători împreună aniversarea acestor minunați zece ani de SoNoRo.”, spune Răzvan Popovici, directorul executiv al festivalului SoNoRo, care ajunge la Cluj și anul acesta, cu patru spectacole: “Journal of Dreams”, “White Night”, “In the Beginning” și “SoNoRo the Dreamers in Cluj”. Concertele vor avea loc la Banca Naţională, Biserica Reformată Calvină, Turnul Croitorilor şi Auditorium Maximum – Universittatea Babeş-Bolyai. Intrarea este liberă la două dintre spectacole, “White Night” și “In the Beginning”, iar la “SoNoRo the Dreamers in Cluj” se face pe bază de bilet.

Festivalul SoNoRo a adus muzica de cameră înapoi în prim-planul culturii românești, incluzând scena muzicală românească într-o rețea de festivaluri europene de înaltă ținută. An de an, artiști din toată lumea vin în România, în București, Arad, Cluj și Bistrița pentru o serie de concerte excepționale dedicate fanilor muzicii de cameră, dar și publicului general, curios să afle mai multe despre acest gen. Ne vedem la ediția de Cluj!

 

13-15 noiembrie

www.sonoro.ro/concerte-cluj-napoca

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută