Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Împreună cu Zile și Nopți ieși la cele mai tari petreceri din oraș! – săptămâna Club Midi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Împreună cu Zile și Nopți ieși la cele mai tari petreceri din oraș! – săptămâna Club Midi Share Împreună cu Zile și Nopți ieși la cele mai tari petreceri din oraș! – săptămâna Club Midi


Cu Zile și Nopți VIP card ai acces la toate petrecerile organizate de clubul tău favorit.

Ca să vă mulțumim că sunteți alături de noi de 12 ani (doamne cât timp și câte evenimente au trecut), vă răsplătim din nou cu un concurs fain. Iar cum organizăm concursuri din an în Paști, premiile vor fi consistente.

Ne-am hotărât să trimitem câțiva norocoși la cele mai faine petreceri concepute de cluburile lor favorite. Ba mai mult, am decis să facem astfel încât să puteți alege la ce petreceri vreți să mergeți, chiar și la toate. Cu Zile și Nopți VIP card, câștigătorii concursului vor avea acces gratuit la toate evenimentele organizate la unul dintre cluburile care s-au alăturat campaniei noastre (After Eight, Boiler Club, Midi, Club NOA) pentru un an! În fiecare săptămână vom scoate o nouă locație la înaintare, iar voi vă veți putea înscrie în cursa pentru VIP cardul dorit.

Săptămâna aceasta, Club Midi (nu e nevoie de descrieri suplimentare) s-au hotărât să-și răsplătească party goerii alături de noi, cu două Zile și Nopți VIP cards. 

Cum vă înscrieți? E simplu: trebuie doar să dați like paginii clubului și să distribuiți acest articol pe profilul vostru (public, evident) cu mesajul “Împreună cu Zile și Nopți poți avea acces liber la Club Midi timp de un an!” și să lăsați un comentariu pe această pagină confirmând distribuirea, iar vineri vom anunța câștigătorii săptămânii. Ok, pe final pare mai complicat, dar noi credem că merită.

Așadar, dacă vreți să intrați gratuit la evenimentele favorite de la Club Midi, puteți să vă înscrieți în competiție între 6 și 12 noiembrie (sau de vineri până joi la ora 23.59). Start la concurs!

UPDATE: Avem câștigători! Dintre participanții care au îndeplinit condițiile concursului, cei doi norocoși sunt Martin Justinian și Naomi Gergely!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.