Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Focus pe eveniment

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Focus pe eveniment Share Focus pe eveniment


Unora le place blues-ul

Singurul festival de blues din Cluj revine în acest week-end

Între 6 și 7 noiembrie Clujul vibrează pe ritmuri de blues într-o notă unică și efervescentă, reunind formații internaționale, deoarece are loc a doua ediție a festivalului Cluj Blues Fest, singurul eveniment de profil din zonă.

Cluj Blues Fest ne așteaptă cu două seri de muzică de calitate, cu formații din Austria, România și artiști maghiari și nord-americani, dar și un workshop de tehnici de instrumente de blues realizat de apreciatul artist Rareș Totu pentru copiii bolnavi de autism și nevăzători. Concertele vor avea loc în 6 și 7 noiembrie, orele 19.30, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, fosta clădire „Reduta”, în aceeași sală unde au cântat Franz Liszt, în 1846, și Johannes Brahms, în 1879. Artiștii invitați la cea de a doua edție a festivalului sunt Vali SirBlues Răcilă, Rareș Totu feat Amina, Peter Borza, Dean Bowman, Marius Dobra Band și AG Weinberger. 

Înaintea concertelor, festivalul propune workshopuri, demonstrații de instrumente specifice genului și dezbateri cu personalități ale muzicii clujene. De asemenea, vor fi prezenți și cursanți ai academiilor de muzică clujene. Amatorii de lectură vor avea la dispoziție un stand de carte și CD-uri de blues și jazz, amenajat de librăria Bookstory.

Biletele se găsesc la Muzeul Etnografic al Transilvaniei și la Librăria Bookstory și costă 45 de lei pentru o zi de festival sau 90 de lei pentru ambele seri. 

6-7 noiembrie

Muzeul Etnografic al Transilvaniei

www.facebook.com/ClujBluesFest

 

Open Doors @ Cluj Makers 

Cluj Makers, un grup local de designeri, artiști, ingineri, arhitecți și ale persoane din indusctriile creative, au decis să-și deschidă spațiul de lucru pentru public. Curioșii vor putea să discute cu maker-ii, să descopere și să împărtășească proiecte faine și să observe ce se întâmplă prin cuibul creativ.

Sâmbătă 7 noiembrie

Traian 40-42

15.00

 

Nicu, Badea și Bordea @ FISC

Ne așteaptă un show de comedie excelent cu: Nicu Bendea, care a urcat pe scenă pentru prima dată în 2004 iar acum binedispune telespectatorii transilvăneni la emisiunea Tonik Show, Dan Badea, pe care ar trebui să-l știți de la “Stand Up Cafe”, proiect HBO, și Cătălin Bordea, de la Un Show Pacatos. 

Duminică 8 noiembrie

Casa de Cultură a Studenților

20.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută