Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Burger House

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Burger House Share Burger House


Poate că burgerii nu sunt în topul mâncărurilor sănătoase pentru trup, dar sigur sunt în top 3 când vine vorba de suflet. O zi proastă se poate îmbunătăți oricând cu o mușcătură dintr-un cheeseburger, iar o zi frumoasă devine și mai și când savurăm un burger cu bacon la finalul ei. Restaurantele din Cluj s-au prins că începem să manifestăm o obsesie colectivă pentru preparatul american, așa că l-au introdus în meniurile lor, la loc de cinste, iar noi ne-am promis să-i încercăm pe toți.

Burger House ne-a sărit imediat pe radar, o bulină mare și pâlpâitoare care se cerea investigată. Fiind o locație dedicată exclusiv burgerilor, se înțelege și de ce. Iar deși am fost reticenți inițial, suspicioși datorită meniului nu foarte variat, ne-am dat seama rapid că cele câteva preparate sunt mai mult decât capabile să satisfacă orice gust. Un burger de la Burger House îndeplinește toate criteriile clasice: chifla perfect rumenită, salata proaspătă și crocantă, roșiile “adevărate”, dulci, sosurile de calitate și evident, o chiftea de vită suculentă (toate proaspete, toate lipsite de conservanți sau antioxidanți). Dar restaurantul oferă mult mai mult decât un burger bun, atât când vine vorba de gust cât și de etica lor. În primul rând, echipa pasionată se joacă cu aromele specifice, adăugându-le ingrediente surprinzătoare, dar complementare, cum ar fi gogoșarul murat sau ciupercile. Apoi, Burger House este o locație creată în armonie cu mediul, eco-friendly. Design-ul este bazat pe natură, verde, viață, cu elemente grafice verzi și structuri din lemn, iar 1 leu din prețul fiecărui burger merge către plantarea de copaci pentru a suplini pierderile apărute în urma despăduririlor abuzive.

“Dacă ești un iubitor de burgeri și al naturii te așteptăm la noul Burger House, pe strada Matei Corvin, nr. 2, să stăm la taclale și să savurezi produsele noastre.” 

– Echipa Burger House

 

Str. Matei Corvin

Tel: 0749 010 515

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută