Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary Share Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary


TUBE – SOCIAL CHEMISTRY

Bloody Mary-ul e un cocktail special. Nu pentru că ar fi atât de rar sau atât de greu de făcut (în teorie), ci pentru că rareori dăm peste câte unul făcut cum trebuie. Cumva, o mare parte din barmanii din Cluj reușesc să distrugă rețeta sau să înlocuiască ingredientele cu mix-uri gata cumpărate, spre dezamăgirea noastră aproape perpetuă. Ei bine, lucrurile stau altfel la Tube. Bloody Mary-ul lor este excelent, mixat cu ingrediente de cea mai bună calitate, și vine cu topping-uri pe cât de dubioase, pe atât de delicioase, cum ar fi cârnăciori sau bacon. Și să nu uităm de aroma dată de semințele de susan. Rai.

Bogdan Petriceicu Haşdeu

Tel: 0747 574 892

www.facebook.com/Tubesocialchemistry

 

THE SOVIET

The Soviet sunt deja cunoscuți pentru cocktail-urile lor originale, cu care nu avem cum să dăm greș (Dumn3zo pentru totdeauna), așa că uneori uităm să mai comandăm și câte un drink clasic. Mare greșeală, pentru că o dată ce ne-am făcut curaj să cerem câte un Bloody Mary, ne-am îndrăgostit pe loc. Băutura e perfect de iute, perfect de rece, perfect de dulceagă, perfect de orice. Evident, vine într-un borcan, iar ca topping are niște castraveți murați micuți, tari și delicioși, pe care o dată chiar i-am cerut la farfurie.

Franklin D. Roosevelt colț cu Clemenceau

Tel: 0749 902 484

www.thesoviet.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută