Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Zodiile și frigul

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zodiile și frigul Share Zodiile și frigul


Indiferent ce ar anunța meteorologii, astrologii sau psihologii, un lucru este cert: frigul se instalează cu pași repezi iar zodiile reacționează la acest fenomen.

Berbec

În prima parte a lunii noiembrie, berbecii lucrează într-o atmosferă deosebit de activă și încărcată. Te miști mult pentru a rezolva taskuri și ești agitat. De aceea, aproape nici nu observi că pe copaci sunt mai puține frunze sau că dimineața, în mașină, trebuie să insiști cu aerul cald. Bravo ție!

Taur

Frigul și vremea ploioasă nu trec neobservate pentru tine, mai ales în prima jumătate a lunii, atunci când nu ai nici un chef de muncă. În schimb, ai chef să te dedici iubirii, îmbrățișărilor și păturii călduroase. Știm că este greu, dar cineva în familia ta trebuie să aducă și bani în casă!

Gemeni

Te descurci admirabil în chestiuni ce au legătură cu munca intelectuală, informația, comunicarea sau călătoriile. Ai idei excelente și îți place să încerci lucruri noi. Frigul nu pare să fie un impediment ci, mai degrabă, un aliat în dezvoltarea creativității tale. Keep up the good work!

Rac

Pentru raci, prima parte a lunii este prielnică pentru demersuri și inițiative, pentru deplasări și întâlniri, pentru rezolvarea rapidă a treburilor curente. Frigul nu-ți stă deloc în cale. Găsești imediat soluții pentru a-l alunga și pentru a-ți continua viața în ritmul tău.

Leu

Luna noiembrie este foarte importantă pentru viața sentimentală sau maritală a leilor. Este o lună numai bună pentru ieșiri, drumuri, excursii și întâlniri importante. De aceea, sfatul nostru este să-ți scoți nasul din pat și, oricât de dificil al părea, să tragi un pulover pe tine și să treci la treabă!

Fecioară

Ar fi bine să profiți de acest început de lună pentru a face acel pas care te duce spre fericire: pasul spre o relație nouă, spre o împăcare sau spre îmbunătățirea relației existente. De asemenea, ar fi bine să profiți și de frigul de afară pentru a duce această nouă relație într-un interior călduț.

Balanță

Prima parte a lunii este modestă, tăcută și chiar dezamăgitoare pentru balanțe. Dar, dacă ai impresia că nimic interesant nu ți se întâmplă, te înșeli! Noi te sfătuim să profiți de acest calm temporar pentru a te adăposti de vânt pentru că, din a doua parte a lunii, vei avea parte din plin de acțiune.

Scorpion

În această perioadă, îți sunt evidențiate calitățile profesionale și se face apel la aptitudinile tale de lider și organizator. Ai capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalți pentru a construi împreună ceva măreț. Noi îți sugerăm un adăpost pentru câinii abandonați sau o amplă acțiune de voluntariat.

Săgetător

Această perioadă este favorabilă pentru iubiri aflate la început, fără responsabilități de vreun fel. Te sfătuim să profiți de frigul de afară pentru a te adăposti în locuri călduțe, precum barurile sau cafenelele ce-ți pot fi de un real ajutor în acest sens. Mult succes!

Capricorn

Luna noiembrie vine cu un bonus pentru capricorni: o perioadă numai bună pentru călătorii în scop amoros. Frigul nu te va împiedica să-ți întâlnești iubirea pe care, de altfel, o poți întâlni într-o țară care nu a făcut cunoștință cu ploile reci de toamnă sau cu vântul turbat.

Vărsător

Este posibil să nutrești sentimente speciale pentru cineva care-ți este superior ierarhic sau care se află într-un post însemnat. Noi te sfătuim să fii perseverent. La urma urmei, oricine poate fi impresionat de un gest frumos, precum a i se ține umbrela, în timp ce-și caută cheile de la mașină.

Pești

Noiembrie este o lună excelentă pentru studii, cercetări și preocupări care au legătură cu mediul universitar sau cultural. Având în vedere că a început anul universitar, dar și că stagiunea la teatru și la operă este în toi, te sfătuim să profiți, indiferent de starea vremii!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută