Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Salopeta – în tendinţe în 2015

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salopeta – în tendinţe în 2015 Share Salopeta – în tendinţe în 2015


Salopeta este incontestabil una dintre piesele vedetă ale anului 2015.

Comodă, versatilă şi originală, salopeta de damă face tot mai multe cuceriri în curentul street style şi nu numai. Salopetele pot fi cele mai chic piese vestimentare dacă ştii cum să le porţi şi să le accesorizezi.

3 abordări diferite cu salopetă

1. Ţinuta de seară

Dacă îţi doreşti un look de seară deosebit, mizează pe o salopetă elegantă, cu aer preţios. Cu siguranţă ţinuta ta va fi vedeta serii!

Pentru un efect wow, optează pentru un model cu decolteu în formă de inimă, pentru unul cu spatele gol, sau unul inserţii glam sau porţiuni transparente. Nu uita să completezi ţinuta cu încălţările potrivite, încât să fie creat efectul vizual de alungire a piciorului, un clutch statement şi bijuterii elegante.

2. Ţinuta office

Cine a spus ca outfiturile dedicate stilului office trebuie să fie lipsite de creativitate? Poţi răspunde provocărilor impuse de dress code şi, in acelaşi timp, să obţii o ţinută stylish cu ajutorul unei salopete.

Optează pentru un model monocrom şi completează ţinuta cu încălţăminte cu tocuri sau platforme înalte, accentuează talia cu o curea subţire şi poartă bijuterii minimaliste.

3. Ţinuta casual

Te vei simţi super relaxată, dar în același timp stylish într-o salopetă de jeans! Poţi completa ţinuta cu o bluză cu dungi şi tenişi pentru varianta super relaxată sau poţi aduce nişte platforme înalte pentru a-i da un aer mai elegant. Pentru a arăta bine într-o salopetă de blugi, un truc este să optezi pentru un număr mai mare decat măsura ta atunci când o achiziţionezi.

Articol de: Caterina Răţoi
Foto: Vasile Simon

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută