Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Micul Burghez – un restaurant pentru oamenii care nu se grăbesc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Micul Burghez – un restaurant pentru oamenii care nu se grăbesc Share Micul Burghez – un restaurant pentru oamenii care nu se grăbesc


La Micul Burghez, te bucuri de liniștea unui local intim, dar și de mâncăruri alese, preparate cu măiestrie.

L-am descoperit din întâmplare. Un loc cochet, prietenos, intim și luminos, foarte aproape de centrul Iașului dar, totuși, retras și ferit de forfota orașului. Așa mi s-a părut, la prima vedere, restaurantul Micul Burghez.

Mâncăruri preparate sub atenta supraveghere a lui Ramon

Pe Ramon îl știm de la Masterchef. Mii de share-uri pe Facebook au fost atunci când Ramon a câștigat șorțul Masterchef. Dar, dincolo de bogatul său simț al umorului, Ramon este un chef talentat ce a ales să împărtășească din pasiunea sa cu echipa de bucătari de la Micul Burghez.

Sub atenta supraveghere a lui Ramon, se prepară ciorbele cu cele mai fine texturi, mușchiul de vită cu cel mai bun gust și deserturi precum lava cake ce îți rămâne mult timp întipărit în memoria papilelor gustative.

O atenție deosebită este acordată și felului în care mâncarea este așezată în farfurie. La Micul Burghez, bucătarii știu că gustul poate fi potențat de văz și, de aceea, platingul este ridicat la nivel de artă aici.

Un loc perfect de ieșit cu prietenii

Micul Burghez este un restaurant liniștit și prietenos. Este pentru oameni care nu se grăbesc și care apreciază o mâncare preparată ca la carte, după rețete originale, dar și cu un strop de creativitate.

Este un loc perfect de ieșit cu prietenii și de conversații frumoase la un pahar de vin bun. Este, de asemenea, un restaurant potrivit pentru întâlnirile de business și chiar și pentru o cină romantică, alături de persoana dragă.

Serile de vineri și sâmbătă vor fi dedicate muzicii live, un motiv în plus să alegi acest restaurant.

Și, dacă planifici o mică petrecere alături de prieteni sau de colegii de birou, tot la Micul Burghez vei găsi spațiul ideal în care o vei putea organiza.

Personalități ce au trecut pragul Micului Burghez

De la deschidere și până în prezent, atmosfera și preparatele de la

Micul Burghez au fost apreciate de câteva personalități și persoane publice. Maia Morgenstern, Marcel Pavel sau echipa Super Trip sunt câțiva dintre cei ce au apreciat talentul și măiestria bucătarilor de aici.

Utile
Intersecția Bucșinescu, parter hotel Dorobanți
www.facebook.com/miculburghez

Articol de: Ines Dumitriu

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută