Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

SoNoRo 2015

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SoNoRo 2015 Share SoNoRo 2015


Între 30 octombrie și 16 noiembrie 2015, la București, Arad, Cluj-Napoca și Bistrița va avea loc o nouă ediție a Festivalului de Muzică SoNoRo, care aniversează un deceniu de existență. 

Deschiderea oficială a festivalului are loc pe 30 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Unirii a Palatului Cotroceni din București, cu piese de Franz Schubert, Gabriel Fauré și George Enescu.

Ediția aniversară cuprinde 18 concerte ce vor fi susținute la București, Arad, Cluj-Napoca și Bistrița, cu piese atent selectate, inspirate de tărâmul viselor și al visurilor, și titluri sugestive precum: “Journal of Dreams”, “The Night Vision”, “The Dreamers”, “Il Sogno”, “Spoken Dreams”, “Mozart: Radiography of Dreams”.

Programul complet al festivalului SoNoRo poate fi găsit pe www.sonoro.ro, iar biletele și abonamentele sunt disponibile prin rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, librăriile Humanitas și online, pe www.eventim.ro. Biletele se pot achizitiona și de la casele de bilete ale sălilor de concert, în serile evenimentelor SoNoRo.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută