Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Le Petit Paris

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Le Petit Paris Share Le Petit Paris


Atmosferă franceză autentică

Câți dintre voi ați vizitat Franța? Mai bine zis, câți dintre voi vă doriți să vizitați Franța? Noi am avut ocazia de a călători prin țara vestică, de a vizita Parisul și luminile lui și de a ne îndrăgosti iremediabil de ele. Atmosfera caldă, distinsă, a restaurantelor franceze ne-a fermecat, savoarea mâncărurilor ne-a lăsat visând la mai multe degustări de preparate autentice, iar servirea din localurile confortabile, luminate intim, ne-a făcut să căutăm mereu o urmă a țării romantice și la noi. Mult timp am cercetat piața locală lipsiți de noroc, dar după ce s-a deschis Le Petit Paris pe Eroilor, putem spune cu mulțumire că căutarea noastră a luat sfârșit. Iar dacă vă doriți să vizitați o mică Franța, acolo trebuie să o căutați și voi.

Primul element important în orice restaurant cu specific francez este atmosfera. La Petit Paris veți găsi mese cochete, mult lemn, pereți de piatră, tablouri romantice și vaze pe fiecare masă. Lumina completează aura magică a locului, în tonuri calde emanate de lămpile și candelabrele din locație. Iar ca orice restaurant care se respectă, localul dispune și de o cramă primitoare și intimă care vă așteaptă să degustați vinuri fine. Dar să trecem la mâncare. Bucătăria franceză e practicată cu grijă și respect față de ingrediente, combinațiile dintre acestea fiind selectate cu mare atenție. Vă recomandăm să testați atât preparate clasice, cât și mai moderne: ouăle benedict sunt poșate perfect și se prezintă cu un sos minunat de cremos, muschiulețul de porc marinat cu sos de ierburi aromate este de o frăgezime rară, iar pastele cu somon și sos de mărar sunt pe cât de simple, pe atât de elegante. Poftă bună!

 

Eroilor 27

Tel: 0735 401 806

 

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută