Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

City Party

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Party Share City Party


AronChupa @ Euphoria Music Hall

Concertul AronChupa va încheia seria evenimentelor de anul acesta din cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania. TiMAF, aflat la cea de a V-a ediție.

AronChupa, sau Aron Michael Ekberg, a început să facă muzică în niște cirumstanțe cu adevărat interesante. Și-a început cariera ca jucător de fotbal în Suedia, în divizia a patra. Acolo i-a cunoscut pe Måns Harvidsson, Nicklas “Savo” Savolainen, Andreas “AndyBarMaskinen” Reinholdsson și pe Rasmus “Salle” Sahlberg, alături de care a fondat grupul de electro-hip hop Albatroz. După ce au semnat un contract cu Sony Music, au lansat single-ul lor de debut, numit sugestiv “Albatroz”, care a ajuns pe locul 36 în topurile suedeze.  Un an mai târziu, producătorul a lansat un nou single cu un nume similar, de data aceasta de unul singur. “I’m an Albatroz” a devenit un hit instant, ajungând numărul 1 în topuri din toată Europa, iar de acolo, totul e istorie.

Vineri 30 octombrie / ora 22:00

Euphoria Music Hall / Calea Mănăștur 2-6

 

8 ani de Club Midi @ Club Midi

De 8 ani, Midi oferă o experiență impresionantă și intensă datorită muzicii electronice de calitate care este transpusă publicului prin atmosfera vizuală unică și sound system-ul high end din clubul amenajat într-o fostă fabrică. Cu ocazia aniversării lor, Club Midi au invitat-o pe tINI să-i ajute să sărbătorească și își vor cinsti party goerii cu shot-uri și bere între orele 23 și 1.

Vineri 30 octombire / ora 23:00

Club Midi / Berăriei 6

 

Halloween Party @ Diesel Club

A venit iarăși acea perioadă din an în care împărtășim povești de groază, ne uităm la filme horror și ne gândim cu ce să ne costumăm în noaptea de Halloween. Diesel Club vă așteaptă la o petrecere specială cu ocazia sărbătorii, unde e musai să vă costumați cum trebuie. Vampiri, doctori nebuni, asistente moarte, fantome sau zombie, cu toții sunteți așteptați să petreceți până în zori!

Sâmbătă 31 octombrie / ora 22:00

Diesel Club / Unirii 17

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută