Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Împreună cu Zile și Nopți ieși la cele mai tari petreceri din oraș! – săptămâna Boiler Club

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Împreună cu Zile și Nopți ieși la cele mai tari petreceri din oraș! – săptămâna Boiler Club Share Împreună cu Zile și Nopți ieși la cele mai tari petreceri din oraș! – săptămâna Boiler Club


Cu Zile și Nopți VIP card ai acces la toate petrecerile organizate de clubul tău favorit.

Ca să vă mulțumim că sunteți alături de noi de 12 ani (doamne cât timp și câte evenimente au trecut), vă răsplătim din nou cu un concurs fain. Iar cum organizăm concursuri din an în Paști, premiile vor fi consistente.

Ne-am hotărât să trimitem câțiva norocoși la cele mai faine petreceri concepute de cluburile lor favorite. Ba mai mult, am decis să facem astfel încât să puteți alege la ce petreceri vreți să mergeți, chiar și la toate. Cu Zile și Nopți VIP card, câștigătorii concursului vor avea acces gratuit la toate evenimentele organizate la unul dintre cluburile care s-au alăturat campaniei noastre (After Eight, Boiler Club, Midi, Club NOA și Euphoria Music Hall) pentru un an! În fiecare săptămână vom scoate o nouă locație la înaintare, iar voi vă veți putea înscrie în cursa pentru VIP cardul dorit.

Săptămâna aceasta, Boiler Club s-au hotărât să-și răsplătească party goerii alături de noi, cu două Zile și Nopți VIP cards. V-am povesti câte ceva despre ei, dar credem că știți cu toții cât de legendare sunt evenimentele organizate la Boiler. 

Cum vă înscrieți? E simplu: trebuie doar să dați like paginii clubului și să distribuiți acest articol pe profilul vostru (public, evident) cu mesajul “Împreună cu Zile și Nopți poți avea acces liber la Boiler Club timp de un an!” și să lăsați un comentariu pe această pagină confirmând distribuirea, iar joi vom anunța câștigătorii săptămânii. Ok, pe final pare mai complicat, dar noi credem că merită.

Așadar, dacă vreți să intrați gratuit la evenimentele favorite de la Boiler Club, puteți să vă înscrieți în competiție între 23 și 28 octombrie (sau de vineri până miercuri la ora 23.59). Start la concurs!

UPDATE: Avem câștigători! Dintre participanții care au îndeplinit condițiile concursului, cei doi norocoși sunt Manuel A. Lupu și Paniti Henrietta!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută