Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS: Câștigă o invitație dublă la concertul Bosquito de la la Hard Rock Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS: Câștigă o invitație dublă la concertul Bosquito de la la Hard Rock Cafe Share CONCURS: Câștigă o invitație dublă la concertul Bosquito de la la Hard Rock Cafe


CONCURS: Câștigă o invitație dublă la concertul Bosquito de la la Hard Rock Cafe, de vineri, 30 octombrie.

Ce trebuie să faci?

1. Să dai like paginii de Facebook Zile și Nopți (dacă nu ai făcut-o deja);

2. Să ne spui în comment cu cine vrei să mergi la concert.

Notă: trebuie să fii conectat cu Facebook.

BestMusic te invită la Hard Rock Cafe, pe 30 octombrie, începând cu ora 22:30, la un show extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe românesti – BOSQUITO !
Radu Almăşan şi colegii săi îţi pregătesc un spectacol exploziv, la care vei cânta şi vei dansa pe cele mai cunoscute piese ale trupei: “Aşa că beau”, Hopa Hopa, Două mâini, Tu eşti iubita mea si cunoscutul refren “Dă-i înainte cu tupeu”.

Carismaticul solist Radu Almăşan a pus bazele trupei, în Brasov, la începutul anilor 2000, iar perioada 2002 – 2006 a însemnat pentru Bosquito prezenţa constantă pe primele poziţii în topurile de specialitate din România. Formaţia a adus prospeţime pe scena locală, printr-un fusion curajos de rock latin cu influenţe variate, de inspiraţie balcanică, ţigănească, simfonică şi hard rock.
Discografia trupei include 4 albume: “Bosquito” (2000), “Sar scântei” (2001), “Cocktail Molotov” (2003) şi “Fărâme de soare” (2004).

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul BOSQUITO se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută