Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Ultimate Mudness

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ultimate Mudness Share Ultimate Mudness


O cursă inedită cu obstacole şi noroi

Ultimate Mudness, singura cursă de mud run din România, revine și anul acesta la Cluj cu oun nou traseu inedit care măsoară 5 km și are peste 25 obstacole, printre care ziduri din lemn, scări progresive, tuneluri, șanțuri, gropi cu noroi, dar și exerciții de forță şi îndemânare. Partea cea mai interesantă este că deși sună ca o competiție, Ultimate Mudness nu este un concurs. Nu contează în cât timp parcurgi traseul. Valorile sale sunt sportul, aventura, distracția, fairplay-ul și spiritul de echipă. 

Startul se va da la ora 12.00, urmând ca la ora 14.00 să aibă loc și o cursă specială pentru copii. Iar pe lângă evenimentul principal, participanții se vor putea distra și cu alte activități faine: tir cu arme de airsoft, paintball, prezentare de tehnică militară și armament, dar și o zonă de mâncare și băuturi.

Ultimate Mudness s-a născut la Cluj, în urmă cu trei ani, fiind prima cursă cu obstacole organizată în România. Cu cele patru ediții de până acum, două lângă București şi două în Cluj-Napoca, Ultimate Mudness s-a bucurat de prezența a peste 750 participanți, iar la ediția de sâmbătă 24 octombrie, sunt așteptați la start peste 350 concurenți.

Ultimate Mudness este o cursă cu tine însuţi. O provocare la a-ți depăși limitele. O invitație la distracție, alături de prieteni și colegi. Este cursa care te face mai puternic, mai sigur pe tine, mai determinat să treci obstacolele vieţii.

Detalii și înscrieri (un bilet costă de la 96 la 120 de lei, depinzând de numărul de persoane din grup) pe www.ultimatemudness.ro.

Când: 24 octombrie

Unde: Poligonul Militar Someșeni

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută