Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Revelion 2016 in Singapore

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Revelion 2016 in Singapore Share Revelion 2016 in Singapore


Cea mai mică ţară din Asia de Sud-Est şi totodată singurul oraş-stat al continentului, Singapore este un megalopolis cosmopolit situat la răspântia a numeroase culturi. Oraşul a fost fondat în 1819 de Stamford Raffles, un colonist britanic. Cu timpul, Singapore a devenit principalul centru comercial din Asia de Sud-Est, fiind astăzi portul cu cel mai intens trafic din lume. Influenţa culturii britanice şi cea a imigranţilor indieni, chinezi şi malaezieni i-au adus insulei supranumele de „Poarta dintre Est şi Vest”.

Statul Singapore este alcătuit dintr-o insulă principală ce poartă acelaşi nume şi din alte câteva zeci de insuliţe mai mici, suprafaţa totală a statului fiind de doar 693 de kilometri pătraţi. În ciuda dimensiunilor sale reduse, ţara găzduieşte o populaţie de 5 milioane de locuitori, fiind a doua ţară ca densitate din lume, după Monaco.

Singapore reprezintă locul perfect pentru a cunoaşte numeroasele culturi ale Asiei de Sud-Est. Începând cu zona Kampong Glam, dominată de comunitatea malaeziană, şi continuând cu cartierele Little India şi Chinatown, fiecare parte a oraşului-stat poartă amprenta populaţiilor care au contribuit la caracterul cosmopolit al statului.

Descarca oferta  – http://pietricica.ro/revelion-2016-in-singapore/

Pentru informatii suplimentare si rezervari va rugam sa ne contactati:
Tel: 0233/210100, 0749240448 ; e-mail turism@pietricica.ro , cristi@pietricica.ro .

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută