Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

City Party

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Party Share City Party


Eliphino @ Boiler Club

Unul dintre cele mai apreciate nume de pe scena future garage ajunge la Cluj

Ca mulți alți artiști, britanicul Eliphino a început să producă muzică de la o vârstă foarte fragedă, strângând bani pentru a-și cumpăra un MPC 2000xl și a începe să facă beaturi. Primele sale producții au fost compuse din sound-uri instrumentale hip-hop, dar acum se concentrează pe muzică mai potrivită pentru ringul de dans, stilul său fiind o combinație fină între genuri precum garage, bassy house, 2-step și techno. După producții lansate prin Brownswood Recordings, Hoya:Hoya și somethinksounds, popularitatea i-a crescut cu adevărat odată cu lansarea iconicii “More Than Me”, în 2012.

Muzica sa a fost apreciată și susținută de o gamă largă de artiști influenți precum Jamie XX sau Bonobo, pe care îi puteți auzi incluzând muzica lui Eliphino în seturile lor deja clasice de la Boiler Room. După 4 ani de activitate în Londra, producătorul s-a mutat în mecca muzicii dance, Berlin, unde continuă să-și diversifice aria muzicală în timp ce se îmbarcă în turnee în toată lumea.

Sâmbătă 24 octombrie / ora 22:00

Boiler Club / Henri Barbusse 59-61

 

Sepp / Crihan / Zefzeed / Lizz @ Club Midi

Ritmurile și groovurile de bază ale lui Sepp tind să se repete la infinit și în același timp să distragă atenția ascultătorului de la tema principală, pereptuând un ritm unic inspirat din teme românești și asiatice. A pus muzică în cele mai cunoscute cluburi din Japonia iar track-urile sale sunt incluse constant în seturi de-ale lui Rhadoo, Cezar sau Raresh. Ne vedem cu el vineri la Midi!

Vineri 23 octombire / ora 23:00

Club Midi / Berăriei 6

 

Sound Of Beams @ Molecular Beams

Cei de la Molecular Beams nu sunt interesați de trenduri sau de reguli. Cred în muzică și artiști buni, iar în ultimii doi ani am petrecut numeroase momente memorabile alături de ei, în care s-au sincronizat vibe-uri și sunete. Acestea fiind zise, Sound of Beams revine cu Mathei, Mano și Azteca, ce ne vor ghida pentru o noapte prin lumea muzicii eclectice.

Vineri 23 octombrie / ora 22:00

Molecular Beams / Piezișa 28

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută