Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Submarine

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Submarine Share Submarine


Pub-ul tematic cu cel mai fain design din oraș

Când am intrat pentru prima dată în Submarine, ne-am simțit de parcă ni s-au îndeplinit visele din copilărie. Ca mulți alții, suntem mari fani Jules Verne, în mod special ai cărții Douăzeci de Mii de Leghe sub Mări, petrecându-ne copilăriile visând la excursii incitante conduse de Căpitanul Nemo prin adâncurile misterioase ale oceanelor, fără partea tristă, desigur, și fără prea multă dorință de răzbuare. În Submarine ne-am simțit de parcă am ajuns într-un final în Nautlius, vasul legendar și protagonistul adevărat din romanul lui Verne. Desingul industrial al locației reprezintă un submarin cu fidelitate, pornind de la camera motoarelor și sfârșind în camera torpilelor, iar atmosfera fantastică este completată de mici elemente steampunk ca și cele cu care l-am asociat dintotdeauna pe autorul clasic de SF.

Dar să nu ne pierdem prea mult în atmosferă, deoarece partea cea mai importantă la orice bar, oricât de frumos ar fi amenajat, sunt băuturile. Submarine este în primul rând un rum bar, chiar singurul rum bar din țară. Pun la dispoziția clienților în jur de 100 de etichete de romuri din 18 țări, fiecare sortiment reprezentând, de fapt, o destinație. Echipa a structurat meniul astfel încât în momentul în care ajungem în submarin, călătoria poate începe imediat după ce noi alegem destinațiile. Desigur, barmanii sunt printre cei mai buni din oraș, iar cocktail-urile originale sunt abundente. Așadar, data viitoare când vă plictisiți de viața cotidiană sau pur și simplu aveți chef de o aventură, lumea fantastică din Submarine vă așteaptă!

 

Unde: Piața Unirii 2

Orar: D-V: 16.00-1.00; V-S: 16.00-4.00

www.facebook.com/submarinepub 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută