Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Foxy Looks

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Foxy Looks Share Foxy Looks


Saloane de hairstyling cu concepte inedite și look-uri pentru toată lumea


Felul în care arătăm spune foarte multe despre noi, așa că alegerea unui salon de frumusețe adesea devine un lucru greu și obositor, mai ales la câte există în oraș. Ei bine, noi vă recomandăm un brand de saloane care nu doar satisface orice stil, ci și reprezintă mai mult decât un “coafor” clasic: Foxy Looks.

Cei de la Foxy Looks înțeleg că fiecare dintre noi are un concept diferit despre frumusețe și că toți avem o anumită pasiune care ne conturează viața și stilul personal, asigurându-se că fiecare client este înțeles și aranjat exact cum își dorește. Iar trecând peste servicii, partea cea mai interesantă și inedită a brandului constă în locație: fiecare salon marca Foxy Looks are o tematică și un concept diferit, dorind să unească persoane cu pasiuni comune și stiluri de viață asemănătoare. Echipa vrea să creeze un spațiu confortabil, prietenos, care să încurajeze socializarea între fotografi, designeri vestimentari, hairstyliști și iubitori de fashion și frumos. Pentru a îndeplini acest scop, de curând au deschis și Foxy Studio, o locație despre care îi lăsăm pe ei să vă povestească.

“Dorim ca Foxy Studio să fie mai mult decât un salon și o locație de socializare – un loc unde se pot realiza proiecte interesante și inedite: expoziții și ședințe foto/video, lansări de colecții a tinerilor designeri și lansări de noi trenduri. Suntem deschiși la sugestii și idei cât mai îndrăznețe și inedite și suntem siguri că împreună vom realiza proiecte frumoase. Vino la Foxy Studio să creștem împreună și să oferim un plus de stil și frumusete celor din jur.”

– Echipa Foxy Looks

 

Unde: Victor Babeș, nr. 33; Vasile Lupu, nr. 33

Info: www.foxylooks.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.