Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Comedy Cluj te invită la teatru

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Comedy Cluj te invită la teatru Share Comedy Cluj te invită la teatru


Festivalul de film se extinde și în lumea spectacolului

Patru piese remarcabile, reprezentative pentru evoluția scenei teatrale românești din ultimii ani, vor face deliciul spectatorilor Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj 2015. 

Prima dintre acestea, 39 de trepte în regia Gabrielei Dumitru, adaptare scenică după filmul omonim de John Buchan și Alfred Hitchcock, va avea reprezentația luni, 19 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Euphorion a Teatrului Național Cluj Napoca. Piesa produsă de Teatrul Mic București a participat, în această vară, în secțiunea FRINGE a unuia dintre cele mai importante festivaluri din Europa, Festivalul de la Edinburgh.

Tot de la Teatrul Foarte Mic provine și spectacolul Vania și Sonia și Mașa și Spike, în regia lui Horia Suru, care se va juca marți, 20 octombrie, ora 20.00, în sala mare a Teatrului Național. Dramaturgul american contemporan Christopher Durang a primit Premiul Tony în 2013 pentru această piesă profund influențată de opera lui Cehov. 

Cel de-al treilea spectacol prezent la Comedy Cluj 2015 este În parc, piesă scrisă și regizată de Radu Iacoban și produsă de Godot Café-Teatru. Din distribuție face parte cunoscuta actriță Ana Ularu, care a încheiat recent filmările pentru lungmetrajul Inferno, regizat de Ron Howard, film în care îl are ca partener pe Tom Hanks.

Ultimul spectacol de teatru din cadrul festivalului va avea loc duminică, 25 octombrie, ora 20.00, tot la Sala Euphorion. Este vorba de piesa Cupluri,  un spectacol coupé, realizat din trei piese scurte ale dramaturgului Donald Margulies, în regia lui Vlad Zamfirescu.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.