Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

City Party

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Party Share City Party


Mioritmic

Încă un an, încă un weekend de muzică electronică în natură

Pentru a treia oară, Aleea Muzeului Etnografic va răsuna cu muzica unora dintre cei mai apreciați artiști de muzică electronică din lume. Evenimentul, deja faimos printre clujenii amatori de techno și nu numai, va reuni pe cele trei scene ale sale nume internaționale în minimal, precum Loco Dice, Paco Osuna, Nastia, Rhadoo, Petre Inspirescu și Praslesh, dar și producători aduși special pentru fanii drum n bass (Netsky – DJ set & Script MC, Ed Rush & Mc Ryme Tyme). Și ca în fiecare an, muzica va fi însoțită de proiecții vizuale abstracte care să completeze experiența audio-vizuală într-un mod cât mai artistic și mai simbiotic posibil. Bineînțeles, trebuie menționat și sistemul de sunet, dotat ca în fiecare an cu renumitele boxe Funktion-One. Deci, dacă vă doriți să participați la un eveniment care să vă uimească toate simțurile, ne vedem în 9, 10 și avem o presimțire că și în 11 octombrie la Mioritmic.

9 – 10 octombrie / ora 22:00

Aleea Muzeului Etnografic

Acces: 90 lei/abonament sau 70 lei/seară

 

The Mono Jacks @ The Shelter

Ați putea zice că concertele nu-s petreceri, dar noi considerăm că orice concert The Mono Jacks merită să fie numit așa. După o pauză de 2 ani, neputând sta prea mult timp departe de muzică, cei patru au revenit pe scena alternativă, şi pe scena din The Shelter. În deschidere vor cânta The Kryptonite Sparks.

Sâmbătă 10 octombrie / ora 21:00

Unirii 25

 

Angel’s Seduction @ Club NOA

Pregătiți-vă să fiți seduși în fiecare sâmbătă seara de îngerii NOA! Echipa e nerăbdătoare să sărbătorească împreună cu voi momentele speciale, aniversările, petreceriile de burlăcie și nu numai. Ei au pregătit un show impresionat, voi trebuie doar să vă lăsați conduși de dorința de a fi în Nest of Angels.

Sâmbătă 10 octombrie / ora 23:00

Republicii 109

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.