Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

7 pași de urmat când energia negativă te înconjoară

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 7 pași de urmat când energia negativă te înconjoară Share 7 pași de urmat când energia negativă te înconjoară


1.   Elimina discutiile negative

In primul rand trebuie sa iti dai seama cand gandesti negativ. Este greu sa faci o schimbare daca nu intelegi cum si de ce gandesti intr-un anumit fel. Fiind constient de sentimentele tale, vei sti si cum sa le gestionezi.

2.  Afirmatii pozitive 

Afirmatiile sunt declaratii pozitive ale unui rezultat sau obiectiv dorit. Expresiile sunt in general scurte, credibile si concentrate. Repetarea lor de multe ori deschide in timp noi  cai in subconstientul nostru, creand un alt mod de gandire. In cazul nostru, urmarim evident gandirea pozitiva.

3. Creeaza descrieri pozitive

Fa-ti un obicei din a crea imagini si povesti optimiste despre tine si cei din jur. Stabileste-ti un vis si incearca sa il vizualizezi materializanduse. Gandeste-te cum te vei simti cand se va transforma in realitate. 

4. Inlocuieste influentele negative cu cele pozitive

Este important sa identifici factorii externi negativi din viata ta. De exemplu, starea ta de spirit poate fi otravita daca esti inconjurat de persoane negative. Daca nu esti  suficient de atent, vei incepe sa  adopti gandurile lor. Limiteaza expunerea la aceste ganduri cat mai mult posibil. 

5. Concentreaza-te pe  prezent

Concentreaza-te pe lucrurile pe care le ai de facut ACUM. Nu te lasa impovarat de tracut sau de teama fata de viitor. Nu poti controla nici trecutul  si nici viitorul. Ce poti face insa, este un pas AZI care va duce la realizarile uimitoare de maine.

6. Controleaza-ti fricile

Frica este de cele mai multe ori ceea ce ne tine departe succes. Ti-e frica sa iti asumi riscuri din teama de a pierde siguranta de acum. Poti incerca sa te convingi ca esti fericit in starea actuala atunci cand, în realitate, nu esti. Intreaba-te ce temeri ai. Care este cel mai rau lucru care se poate intampla? Analizeaza pas cu pas temerile tale si vezi unde poti sa le transformi in ceva pozitiv.

7. Bucura-te de momentele pozitive

Este mult mai usor sa ai o atitudine pozitiva daca te concentrezi pe cele mai bune momente din viata. Este  inevitabil sa ai si probleme si provocări, trebuie insa sa iti amintesti ca asa e viata, are si urcusuri si coborasuri. Iar dupa fiecare perioada mai putin buna, vine una excelenta! Prin urmare, alege sa iti umpli mintea cu ganduri si imagini pozitive .  Fa din asta un obicei constient.

Vestea buna este ca TU POTI sa iti controlezi gandurile si in consecinta viata. POTI SA GANDESTI POZITIV in fiecare zi.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.