Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Speakerul internațional de la Samsung Electronics vine în această toamnă la conferința de HR Signal Connect

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Speakerul internațional de la Samsung Electronics vine în această toamnă la conferința de HR Signal Connect Share Speakerul internațional de la Samsung Electronics vine în această toamnă la conferința de HR Signal Connect


Profesionistii in resurse umane sunt invitati in 22-23 octombrie la conferinta de HR Signal Connect din Timisoara unde peste 10 speakeri din tara si din strainatate vor sustine prezentari si dezbateri in domeniul resurselor umane.

Alexandra Pegg, European HR Planning Manager la Samsung Electronics va sustine in cadrul evenimentului o prezentare despre uneltele pe care profesionistii in resurse umane le pot folosi in masurarea competentelor de leadership si organizare. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul resurselor umane, Alexandra Pegg lucreaza din 2013 la firma Samsung Electronics din Marea Britanie unde principala sa activitate este crearea unei strategii HR la nivel european.

Speakeri nationali si internationali vor fi prezenti la eveniment

Aflata la cea de-a III editie, conferinta de HR Signal Connect va aduce pe scena locala din Timisoara speakeri de renume la nivel international si national precum: Katrina Collier (Social Media Recruiter, Director&Founder la Winning Impression), Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young), Ioana Marcu (HR Director Orange), Monica Vijeu (Fondator TalentZone), Ioana Piper (HR Manager Supremia Grup), Sorin Faur (HR Coordinator pentru Europa de Est si Balcani BDO), Mirela Cretu (Kimball Electronics) si Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro). Evenimentul va fi moderat de Roxana Dobrescu, Senior HR Manager Romania&Moldova Avon.

Cooking show cu Petru Buiuca, castigator Masterchef

HR Managerii si HR Directorii din companii de renume din Romania care vor participa in prima zi la un workshop sustinut de Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro), sunt invitati sa ia parte si la un show culinar de exceptie. Petru Buiuca, castigator Masterchef si Manager/Fondator Mad Kitchen va sustine un cooking show pentru participantii prezenti, ridicand domeniul culinar la nivel de arta.

In a doua zi a evenimentului organizat de Libero Events in parteneriat cu Signal Iduna, profesionistii in resurse umane sunt invitati sa participe la prezentarile speakerilor nationali si internationali. Tematica evenimentului Engaging Cultures pune accent pe modul in care specialistii in HR reusesc sa cladeasca relatii intre multiplele personalitati din cadrul companiilor.

Inscrieri gratuite pentru profesionistii HR

Signal Connect este dedicat exclusiv profesionistilor in resurse umane care beneficiaza de intrare gratuita la eveniment cu inscriere in prealabil pe site-ul evenimentului www.signalconnect.ro. In 2014, conferinta Signal Connect a reunit la Timisoara 120 de directori si manageri din domeniul resurselor umane.

Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

Persoana de contact:

Madalina Hodorog

Project Manager

Libero Events

Tel: 0741 401 399/0364 110 371

Email: madalina@liberoevents.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.