Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS! Câștigă o invitație dublă la lansarea de album Toulouse Lautrec, la Hard Rock Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS! Câștigă o invitație dublă la lansarea de album Toulouse Lautrec, la Hard Rock Cafe Share CONCURS! Câștigă o invitație dublă la lansarea de album Toulouse Lautrec, la Hard Rock Cafe


Lansarea oficială a noului album “Dejun pe iarbă”, marca Toulouse Lautrec, va avea loc pe 8 octombrie la Hard Rock Café, de la ora 21:30. Câștigă o invitație dublă la lansare!

Ce trebuie să faci?

1. Să dai like paginii de Facebook Zile și Nopți (dacă nu ai făcut-o deja);

2. Să ne spui în comment cu cine vrei să mergi la concert.

Notă: trebuie să fii conectat cu Facebook.

Set-up rafinat, regie oarbă, vin fin picurat: “Dejun pe iarba!” Iată cu ce tentaţii irezistibile te “ademenesc” patru muzicieni de viţă nobilă, joi, 8 octombrie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe! Vino să iei parte la concertul ce marchează lansarea celui de al treilea album Toulouse Lautrec! Vei asculta binecunoscutele hit-uri “Nu se termină aşa” şi “Aur”, dar şi cel mai recent single, “Tot ce ai tu”, într-un spectacol deosebit, cu invitaţi unul şi unul!

Noul album al trupei propune un “meniu” divers, pe alocuri picant şi îndrăzneţ: pornind de la un incitant “Dejun pe iarbă”, te poţi apoi aventura pe alambicatele poteci din “Istanbul” sau să te odihneşti preţ de câteva minute în „Camera 203″, single-ul al cărui videoclip a fost lansat în vara aceasta.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul Toulouse Lautrec se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.