Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS! Câștigă o invitație dublă la concertul tribute AC/DC cu THE ROCK, la Hard Rock Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS! Câștigă o invitație dublă la concertul tribute AC/DC cu THE ROCK, la Hard Rock Cafe Share CONCURS! Câștigă o invitație dublă la concertul tribute AC/DC cu THE ROCK, la Hard Rock Cafe


Inconfundabilul “for those about to rock…we salute you” va răsuna din nou la Hard Rock Cafe, pe 9 octombrie. Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scenă de The R.O.C.K.! Câștigă o invitație la concert!

Ce trebuie să faci?

1. Să dai like paginii de Facebook Zile și Nopți (dacă nu ai făcut-o deja);

2. Să ne spui în comment cu cine vrei să mergi la concert.

Notă: trebuie să fii conectat cu Facebook.

Costumează-te “Back In Black”, avântă-te, cu riffuri de mare viteză, pe “Highway To Hell” şi vino să cânţi “Thunderstruck”, “Hell’s Bells” “You Shook Me All Night Long” şi “TNT”, într-un concert exploziv!

Cu un solist de excepţie, al cărui timbru vocal  se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă şi prezenţă scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young şi cu instrumentişti experimentaţi la bass, chitară ritmică şi tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reuseşte de fiecare dată să încânte publicul şi să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul THE R.O.C.K. se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.