Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Bijuterii la modă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bijuterii la modă Share Bijuterii la modă


Accesoriile toamnei 2015 subliniază influenţa anilor ’70 şi ’90, dar atestă şi un curent nou, retro elegant, care capătă din ce în ce mai multă putere.

Dă dovadă de stil neînfricat în această toamna şi poartă bijuterii cu perle, cercei statement, lănţişoare subţiri cu pandantiv, coliere la baza gâtului şi cele mai rafinate broşe. Nu există nicio piesă care să fi scăpat dominaţiei perlelor, în această toamnă.

Designeri precum Jason Wu sau Oscar de la Rentă au descoperit probabil comori ascunse ale piraţilor, pentru că au presărat perle, din belşug, pe cercei, inele sau brăţări în colecțiile lor de toamnă. Colierele cu perle abandonează însă aerul feminin, dar uşor de subjugat al anilor ’50 şi sunt mixate cu metale. Vom regăsi şi accesoriul clasic cu perle, dar şi acesta va inova prin formă.

Coliere strânse la baza gâtului

Colierele strânse, la baza gâtului, sunt o tendinţă care ne aminteşte de anii ’90 şi de lănţişoarele care se integraseră perfect în modă cartierului. Sunt unele dintre accesoriile toamnei 2015 care au cunoscut o renaştere fulminantă!

Cerceii statement

Deja putem afirmă că posedăm o oarecare experienţă la acest capital: am purtat până acum coliere şi brăţări statement, a venit rândul cerceilor statement să fie fructificate la maxim, de tendinţele în accesorii ale toamnei 2015! Se poartă în forme vesel colorate, cu un suflu de anii ’80.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.