Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

The Power of Storytelling

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Power of Storytelling Share The Power of Storytelling


Un eveniment dedicat poveștilor și celor pasionați de ele

Uneori nici nu ne dăm seama când ascultăm sau împărtășim o poveste. La birou, la școală, până și pe autobuz, poveștile ne înconjoară, deși adesea trec pe lângă noi fără să fie apreciate. The Power of Storytelling este un eveniment dedicat poveștii, indiferent de mediu: de la artă la publicitate, de la media la business, unii dintre cei mai experimentați și inovatori povestitori din toată lumea se adună la conferință și își împărtășesc ideile și experiențele, cu scopul de a motiva și învăța publicul și de a ajuta participanții să adune uneltele necesare povestitului.

Ediția “de Cluj” va avea loc anul acesta pentru a doua oară și va reuni speakeri multipremiați, cu experiență în varii domenii: Jacqui Banaszynski, câștigătoare a premiului Pulitzer cu o experiență de 30 de ani ca reporter și editor în presa americană, Chris Jones, redactor la Esquire și ESPN The Magazine și câștigător a două premii la National Magazine Awards, Alex Gâlmeanu, unul dintre cei mai importanți fotografi români, publicat în majoritatea revistelor din țară și contribuitor la numeroase campanii publicitare naționale și internaționale, Sharlee Kine, producătorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi din ziua de azi, cu articole apărute în publicații precum The New York Times și Dragoș Bucurenci.

 

BILETE

Biletele costă 229 RON și includ coffee breaks și, evident, conferința, care va avea loc în limba engleză, fără traducere. Se pot achiziționa de pe situl oficial: www.thepowerofstorytelling.org

Când: 14 octombrie

Unde: Hotel Golden Tulip

Info: www.thepowerofstorytelling.org

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.