Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Teo’s Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teo’s Cafe Share Teo’s Cafe


Cafea to go artizanală în buricul târgului

Știm cum merge treaba: vă îndreptați către o întâlnire sau birou, sunteți grăbiți, n-ați apucat să beți cafeaua de dimineață sau pur și simplu vă mai doriți încă una, dar nu aveți timp sau chef să stați la o masă, să așteptați prea mult ca să fiți serviți sau să trebuiască să vă preparați cafeaua cum vă place după ce ați primit-o. Ei bine, Teo’s Cafe 2go a venit cu soluția ideală, tocmai în centrul orașului, pe Memo.

Conceptul Teo’s Cafe s-a născut la Iași acum 5 ani și a avut un scucces imediat, motivul pentru care s-au extins și la noi. De ce? Pentru că au studiat atent piața băutorilor de cafea și au venit cu niște idei faine care să satisfacă orice client. În primul rând, spre deosebire de alte locații centrale de cafea to go, ei oferă “servire completă”. Adică ei adaugă zahărul, laptele, aromele și le amestecă pe toate, pun capacul pe pahar și vă servesc cafeaua gata de băut, ca să nu mai pierdeți timpul cu aceste procese. Apoi, dacă nu știți ce să încercați, personalul prietenos vă va ajuta să faceți alegerile potrivite de fiecare dată și vă va recomanda produse pe gustul vostru. Iar materia primă se ridică la așteptările oricărui coffee snob: cafeaua folosită de Teo’s Cafe provine dintr-un blend propriu, trei sferturi arabica și un sfert robusta și e mereu proaspătă deoarece este comandată des, în cantități mici, tocmai de la Gourmet Cafe din București. Asta pe lângă faptul că vă așteaptă cu o selecție enormă de siropuri și prețuri foarte competitive.

Când vine vorba de locație, vă putem spune de pe-acum că vă veți dori să rămâneți cât mai mult, cu toate că timpul de preparare este mic. Design-ul deja clasic al cafenelei to go, cu elemente turcoaz, albe și negre și pereți acoperiți cu citate unul mai fain ca altul vă vor atrage instantaneu, iar dacă vă doriți să petreceți câteva minute la ei, tejgheaua de la geam cu scaune confortabile vă așteaptă.

Teo’s Cafe

Memorandumului 26

www.teoscafe.ro 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.