Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Burger House

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Burger House Share Burger House


Dacă sunteți ca noi, adică obsedați de mâncare, sigur ați observat că burgerii au acaparat orașul. Mai nou, toate restaurantele introduc burgeri în meniu și toți prietenii noștri discută unde să-i mai încerce și se ceartă când vine vorba de unde sunt “cei mai buni din oraș”. Noi tindem să ne ținem departe de sugestiile lor și să alegem câte o locație mai mult intuitiv, ca să putem să degustăm specialitatea americană fără idei preconcepute.

Burger House ne-a sărit imediat pe radar, o bulină mare și pâlpâitoare care se cerea investigată. Fiind o locație dedicată exclusiv burgerilor, se înțelege și de ce. Iar după ce i-am vizitat, trebuie să recunoaștem că ne-am alăturat și noi polemicilor legate de preparat, ca susținători avizi ai locației.  Un burger de la Burger House îndeplinește toate criteriile clasice: chifla perfect rumenită, salata proaspătă și crocantă, roșiile “adevărate”, dulci, sosurile de calitate și evident, o chiftea de vită suculentă (toate proaspete, toate lipsite de conservanți sau antioxidanți). Dar restaurantul oferă mult mai mult decât un burger bun, atât când vine vorba de gust cât și de etica lor. În primul rând, echipa pasionată se joacă cu gusturile specifice, adăugându-le ingrediente surprinzătoare, dar armonioase, cum ar fi gogoșarul murat sau ciupercile. Apoi, Burger House este o locație creată în armonie cu mediul, eco-friendly. Design-ul este bazat pe natură, verde, viață, cu elemente grafice verzi și structuri din lemn, iar 1 leu din prețul fiecărui burger merge către plantarea de copaci pentru a suplini pierderile apărute în urma despăduririlor abuzive.

“Dacă ești un iubitor de burgeri și al naturii te așteptăm la noul Burger House, pe strada Matei Corvin, nr. 2, să stăm la taclale și să savurezi produsele noastre.” 

– Echipa Burger House

 

Matei Corvin 2

Tel: 0749 010 515

www.facebook.com/BurgerHouseRomania

 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.