Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Zodiile și începerea anului universitar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zodiile și începerea anului universitar Share Zodiile și începerea anului universitar


Nu suntem siguri de influența planetelor, dar un lucru este cert: în această perioadă, orașul este din nou plin de studenți. Ce părere au zodiile despre acest lucru?

Berbec
Fire sociabilă și mereu deschisă, berbecul abia așteaptă să fie din nou înconjurat de râsete de studenți și de voie bună. Venirea toamnei și revenirea studenților în Iași aduc cu ei și multă energie pozitivă cu care berbecii abia așteaptă să se încarce. Plictiseala a fost înfrântă, în sfârșit!

Taur
În această perioadă, nu ai cum să te plictisești. Mereu este ceva de pus la punct, un plan de urmat, o soluție de găsit. Dacă nu ești tu însuți student, începerea anului universitar nu te impresionează prea tare. La urma urmei, ai treburi mult mai importante pe care să te concentrezi.

Gemeni
Finalul lui septembrie vine cu un spijin consistent în viața de cuplu. O fi ceva în mișcarea frunzelor, în forfota de la căminele studențești sau în aerul de toamnă. Cert este că vei observa reale schimbări în acest domeniu. Dacă nu ești într-o relație, revenirea studenților reprezintă un avantaj.

Rac
De la jumătatea lunii septembrie, astrele spun că ești liber să dai frâu sentimentelor și romantismului pentru că gestul tău va fi apreciat. Poți să organizezi serenade sub clar de lună sau, după caz, sub geamurile căminelor studențești. Orice ai alege, va fi bine!

Leu
A doua jumătate a lunii îți aduce mai multă libertate. Te simți ca și cum ai încheiat o perioadă dificilă, cu multe obstacole ce te țineau în loc. Poți profita de această nouă stare pentru a face lucrurile pe care n-ai putut să le faci. Poți include și plimbările în Copou pe lista ta de activități.

Fecioară
Vei observa că, în această perioadă, mulți oameni vin spre tine. Acest lucru se datorează fie felului tău deschis, gata să sară în ajutor, fie faptului că, pur și simplu, acum sunt mult mai mulți oameni în Iași. Oricare ar fi explicația, te sfătuim să-i lași să vină. Avem noi o presimțire bună!

Balanță
Deși nu-ți prea place forfota de pe străzile din Iași, încerci să nu o lași să-ți afecteze echilibrul interior. De altfel, în această perioadă ești dornic de acțiune, deci toți studenții care s-au instalat în Iași ar putea să-ți dea un imbold să-ți duci planurile până la capăt.

Scorpion
Septembrie este, pentru scorpioni, o lună plină de senzualitate și pasiune. De asemenea, este o lună ce te va ajuta să-ți folosești toate atuurile pentru a atrage admirația celor din jur. Revenirea studenților în Iași îți este benefică; cu cât mai mulți oameni de impresionat, cu atât mai bine.

Săgetător
E posibil să ai câteva provocări de natură financiară, dar noi suntem siguri că le vei depăși. De asemenea, nici viața de cuplu n-o să fie chiar roz în această perioadă, dar nici acest aspect nu este un capăt de țară. Ceea ce este cu adevărat important este că a început anul universitar. Yay!

Capricorn
Viața profesională a capricornilor este plină de toane în septembrie. Pe-o parte lucrurile se limpezesc, pe alta se încurcă. Totuși, noi avem încredere că nu sunt decât niște toane trecătoare, la fel ca lunile caniculare de vară. Important este să nu te dai bătut!

Vărsător
Acum ai un tablou mai clar asupra vieții tale și îți este mult mai limpedece ai de făcut, pe toate planurile. Nu știm cât de mult te influențează revenirea studenților în Iași, dar cert este că starea ta de spirit este mult mai bună și parcă nu-ți mai este așa de lehamite să-ți faci treaba de zi cu zi.

Pești
În această perioadă, ai o tendință enervantă de a cheltui chiar și banii pe care nu-i ai. Potolește-te! Mai bine ieși la o plimbare prin Copou, admiră peisajul, frunzele îngălbenite, studenții veseli și abține-te de la a face cheltuieli inutile, doar de dragul de a cumpăra lucruri!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.