Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Piața de Crăciun la Viena. Transport cu avion sau autocar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Piața de Crăciun la Viena. Transport cu avion sau autocar Share Piața de Crăciun la Viena. Transport cu avion sau autocar


Castane coapte, turta dulce, vin fiert, cartofi copti, mere trase in ciocolata, figurine de martipan, nuci glazurate. Casute de lemn ornate cu ghirlande, coruri de copii care canta colinde, bradul urias, impodobit in mijlocul pietei. Acesta este farmecul Pietei de Craciun din Viena. Invaluit, desigur, in atmosfera medievala a batranului oras care gazduieste targul de Craciun in fiecare an, inca din secolul al XIV-lea.

Dornici sa-si faca ultimele cumparaturi de Craciun din acest loc magic, sa se intoarca acasa incarcati cu daruri pentru prieteni, milioane de turisti viziteaza Piata din Viena in fiecare an. Aici te farmeca muzicienii de strada care interpreteaza Haydn si Mozart, dar si traditionalul Cor de baieti din Viena; te indulcesti cu delicioase prajituri preparate in faimoasele cafenele vieneze, iar o plimbare cu o caleasca de epoca in care cutreieri strazile luminate feeric iti dezvaluie magia unei capitale imperiale.

DESCARCA OFERTA PIATA DE CRACIUN VIENA AUTOCAR – http://pietricica.ro/piata-de-craciun-la-viena-transport-cu-avion-sau-autocar/

Tel: 0233/210100, 0749240448 ; e-mail turism@pietricica.ro , cristi@pietricica.ro .

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.