Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

The Soviet

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Soviet Share The Soviet


Drink-uri originale servite într-o atmosferă tovărășenească

Nu e un secret: suntem amatori de cocktail-uri originale. Dacă un bar s-a hotărât să-și creeze propriul rețetar, suntem primii la tejghea. E ușor de înțeles, deci, de ce ne place nouă atât de mult la The Soviet. Meniul lor de inspirație comunistă ne atrage ca un magnet de fiecare dată când trecem prin Piața Muzeului. Fie că alegem faimosul Moskwich, cu aromele lui fruity și dulcege, un Dumn3zo mai amărui pentru zile ploioase sau un Stalingrad foarte alcoolic când știm că se pune de-un party, ne mirăm de fiecare dată cum pot fi atât de bune. Dar specialitățile nu se rezumă numai la drink-uri: pentru că suntem fani ai berii, am aflat și că The Soviet vă așteaptă și cu o varietate largă de beri speciale, de la lager, până la ale sau stout. Iar dacă trecem pe la ei doar pentru o cafea de dimineață (contrar aparențelor, nu bem chiar tot timpul), nu uităm să comandăm “Cafeaua poporului”, o specialitate de cafea cu mult lapte și cremă mai ceva ca la un cappucino, servită în cești de metal, cu un pahar de “pepsi cola sau nectar” la preț promoțional de 6 lei, zilnic până la ora 18:00.

De obicei vă spunem și câte ceva despre decorul locurilor prin care trecem și pe care vrem să le lăudăm, dar credem că deja știți cu toții că la The Soviet atmosfera este tovărășenească, cu tot felul de detalii fun de inspirație comunistă (fie că e vorba de imaginile de pe pereți sau de meniul scris în “română simplă”) și că băuturile vin în borcan sau în căni de metal. 

„Am preparat pentru Capitala Tineretului un cocktail original, numit “Pionierul Patriei”, cocktail oficial al Youth Capital 2015, servit într-un pahar cu aspect industrial, special făurit pentru acest scop.”

– Echipa The Soviet

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.