Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Comedy Cluj se pregătește pentru a șaptea ediție

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Comedy Cluj se pregătește pentru a șaptea ediție Share Comedy Cluj se pregătește pentru a șaptea ediție


Cea de-a VII-a ediție a Festivalului lnternațional de Film Comedy Cluj promite să fie cea mai atractivă de până acum

Festivalul se va deschide cu filmul Ashby, comedia dramatică a regizorului și scenaristului Tony McNamara, film care a avut premiera anul acesta la Festivalul de la Tribeca. Proiecția va avea loc vineri, 16 octombrie, începând cu ora 19:00, la Cinematograful Florin Piersic. Ashby e primul din cele aproape 200 de filme selecționate pentru ediția din anul acesta, o ediție marcată, în special, de prezența filmelor independente, care reprezintă aproape 50% din peliculele incluse în program. Producțiile vor rula la cinematografele “Florin Piersic’’ și “Victoria”, precum și la Casa TIFF și în sălile din cadrul multiplexului Cinema City Iulius Mall și Polus Center.

Odată cu cea de-a VII-a ediție a evenimentului se va introduce și un program de teatru în cadrul festivalului. Clujenii amatori de comedie vor putea urmări patru piese de teatru remarcabile: 39 de trepte, Vania și Sonia și Mașa și Spike, În parc și Cupluri.

Premiul de Excelență al celei de-a șaptea ediții a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj va fi decernat in memoriam legendarului actor englez de origine irlandeză Peter O’Toole. Premiul va fi decernat în cadrul galei de închidere a festivalului, și va fi ridicat de fiica actorului, Kate O’Toole, care este anul acesta membră a juriului Comedy Cluj.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.