Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

City Party

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Party Share City Party


The Shelter 2 Years Anniversary

Sărbătorim cu concerte și after-party-uri dedicate muzicii alternative

Deși ne cunoaștem cu The Shelter de pe vremea când era Gambrinus și știm cu toții că e cam aceeași mâncare de pește, tot ne bucurăm să participăm la un week-end aniversar, fie pentru 2 sau 3 sau câți ani or fi. O parte din bucurie vine datorită ocaziei, dar trebuie să recunoaștem că suntem mai degrabă încântați de către evenimentele care o acompaniază, adică o serie de concerte ale unora dintre cele mai faine formații autohtone.

Vineri urcă pe scenă We Singing Colors și Firma. Prima este o formație versatilă de indie pop din București, cu un sunet upbeat și jucăuș, reprezentativ generației tinere, iar de Firma nici nu ne deranjăm să vă povestim, pentru că nu se poate să nu fi auzit de ei. Sâmbăta este rezervată experimentalului, așa că ne vom vedea cu Exit Oz și Baba Dochia, cu accentul pe Exit Oz. De ce? Pentru că în momentul de față, formația timișoreană produce cea mai originală muzică românească (după noi), în care jazz-ul contemporan se împletește cu elemente psihedelice și motive folclorice, dând naștere unui gen aparte, de-a dreptul explorator și specific doar lor. 

25-26 septembrie/ ora 22:00

Acces: 15 lei înainte, 10 lei după ora 2:00

 

I Feel Good – Pure Music Party @ Diesel Club

Cei de la Diesel vă propun mai mult decât o petrecere retro: o alternativă pentru serile de vineri. Dacă ceea ce ascultaţi în alte localuri vă face să vă simţiţi ca la nuntă, dacă vă este dor de melodii pe care nu le mai auziţi la radio, Diesel Club vă așteaptă cu o seară plină de muzică bună din alte vremuri, o ocazie perfectă să vă vedeți cu prieteni vechi și noi. 

vineri 25 septembrie / 2 octombrie/ ora 22:00

 

Week-end aniversar – Fabricat în Boiler @ Boiler Club

Îi lăsăm pe cei de la Boiler să vă zică cum stă treaba cu evenimentul: „Fabricat în Boiler înseamnă DJ autohtoni promovaţi de Boiler de-a lungul anilor, care se reunesc periodic pentru o „luptă muzicală” de nopţi mari.” Îi vom vedea pe Missile vs Blanilla, Alex Chronic vs Sauce și Madliquid vs Dudawles.

sâmbătă 3 octombrie/ ora 22:00

 

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută